Gepost op

#50books vraag 1: de uitdaging

boekenwurm heeft firstworldproblems
Dit is deel 1 van 47 in de serie 50books 2017

Dit jaar begint goed: op 1 januari gelijk de eerste 50books vraag van 2017 neerzetten. Ik kan dat. Afgelopen jaar heeft Hendrik-Jan vijftig vragen gesteld. Dat deed hij op superieure en geheel eigen wijze. Dit jaar neem ik de vragen over. Ik hoop dat iedereen weer mee doet aan deze uitdaging. Ik ga kijken of ik hem een beetje kan vernieuwen. Hoe dan?

Verder lezen #50books vraag 1: de uitdaging

Gepost op

#50books vraag 3: inleven in een boek

boekenwurm heeft firstworldproblems
Dit is deel 3 van 47 in de serie 50books 2017

In de tweede #50books vraag vorige week vroeg ik naar belemmerende factoren. Zelf gaf ik toe dat ik vaker met mijn telefoon zit te spelen dan dat ik een boek ter hand neem. Natuurlijk lees ik liever een boek, maar die smartphone is zo dwingend, dat ik er echt moeite mee heb om te stoppen. Maar jullie hadden ook belemmerende factoren. Gelukkig.

Verder lezen #50books vraag 3: inleven in een boek

Gepost op

#50books vraag 4: goeroes

boekenwurm heeft firstworldproblems
Dit is deel 4 van 47 in de serie 50books 2017

Zit je al in het boek dat je leest? Dat was de vraag van vorige week. Zelf was ik bezig in Hallo muur (en nog steeds, ik heb hem niet uitgekregen met als gevolg dat ik al een boek achterloop op mijn schema), maar daar zat ik nog niet lekker in. De hoofdpersoon is een alcoholist die aan de beterende hand is, maar ik herken die problematiek niet. Bovendien kletst hij tegen een muur. Tja… Ver van mijn bed. Jullie waren ook aan het lezen.

Verder lezen #50books vraag 4: goeroes

Gepost op

#50books vraag 6: desillusie

boekenwurm heeft firstworldproblems
Dit is deel 6 van 47 in de serie 50books 2017

Vorige week vroeg ik in het kader van de Week van de poëzie naar jullie favoriete gedichten. Ik heb hartelijk gelachen om jullie vondsten. Overigens moet mij even van het hart dat Hendrik-Jan ook een superdichter is. Tijdens onze studententijd had hij een prachtig gedicht, wat me nog steeds is bijgebleven, waarschijnlijk omdat het zo heerlijk studentikoos was. Ik kan het helaas niet reproduceren. Sorry voor deze desillusie. Wellicht wil Hendrik-Jan het onder mijn blog posten?

Verder lezen #50books vraag 6: desillusie