fbpx

Heb je wel eens iets stiekem gedaan? Oei, nu moet ik dingen gaan bekennen, Nanneke, je weet wel wat je vraagt! Nou, dan zal ik maar een bekentenis gaan doen. Dan weten jullie gelijk waarom ik gisteren geen blog heb gepubliceerd.


Ik ben gisteren namelijk even heen en weer gevlogen naar Vegas en daar ben ik getrouwd met Herakles. Wist je niet he? Herakles leeft nog en is nu mijn man. Hij heeft zijn eigen dood in scene gezet, ruim vijfentwintig eeuwen overleefd met zijn reuzenkracht om in mij zijn ideale vrouw te vinden.

Ik heb hem natuurlijk wel gezegd dat ik geen overhemden strijk, maar dat vond Herakles geen enkel probleem. Overigens vond hij het helemaal niet zo erg dat ik geen goede huisvrouw ben. “Als je maar lief bent, dat vind ik veel belangrijker,” zei hij met zijn warme diepe stem. We zijn heel erg gelukkig met elkaar.

Plaatje

Serienavigatie<< Wat ik tegen mijn jongere ik wil zeggen – 100 blogs – dag 37Rupsje nooitgenoeg – 100 blogs – dag 39 >>

Pin It on Pinterest