fbpx
Iedere vorm van communicatie heeft teksten nodig. Of je nu een product wil verkopen, een fonds wil aanvragen of een nieuwe dienst wil aanbieden. En teksten hebben een vorm nodig. Een tekst kan online of offline worden aangeboden: webteksten, flyers en brochures zijn vormen van online en offline teksten. Teksten zijn wervend, informerend of betogend.

Een tekst kan echter pas iets doen als die vanuit het hart is geschreven. Dat is mijn toegevoegde waarde. Als je een tekst kunt schrijven waar de passie vanaf spat, dan heb je een streepje voor bij je lezer. Je bent overtuigender en de klant zal eerder voor jou kiezen. Eerlijkheid en oprechtheid in teksten klinkt door in je woordkeuze.

Online

Ik schrijf teksten voor (corporate) blogs en websites. Dankzij mijn achtergrond als neerlandica weet ik hoe een tekst moet worden opgebouwd om maximale impact te hebben.

De nieuwsbrief van je bedrijf kan ik ook verzorgen. Ik werk met verschillende nieuwsbriefsystemen, waaronder Mailchimp. Je kunt hiervoor je teksten aanleveren bij mij. Ik redigeer ze en zet de nieuwsbrief klaar voor verzending.

Offline

Ook schrijf ik flyers, brochures, achtergronddocumenten en nieuwsartikelen. Ik kan interviews afnemen en omzetten naar een pakkend verhaal dankzij mijn journalistieke achtergrond als webredacteur.

Tarief

Mijn tarief per uur is € 65,- exclusief BTW.

NB: Ik maak geen huiswerk- of schoolopdrachten: de juf in mij kan dat niet verantwoorden aan haar geweten.

Pin It on Pinterest