fbpx

Correctiewerk

i

Scripties

De inhoud klopt, zonder meer. Maar wil jij een foutloze scriptie inleveren? Ik controleer je scriptie op spelling, grammatica, leesbaarheid, stijlfouten en zet de puntjes op de i. Ik geef suggesties hoe het beter kan.

l

Teksten

Als je de tekst schrijft, dan kan het soms lastig zijn om te zien of je tekst ook echt zegt wat je bedoelt te zeggen. Ik kan je daarbij helpen door je tekst te lezen en aandachtspunten aan te reiken om je tekst te verbeteren.

h

Boek

Wil jij je boek laten nakijken op spelling, grammatica, structuur en losse eindjes, dan kun je daarvoor ook bij mij terecht. Ik kan jou begeleiden bij het schrijven van je boek en alles wat daarbij komt kijken.

w

Vertalen

Zowel van Engels naar Nederlands als andersom vertaal ik je teksten. Doordat ik near-native speaker niveau heb, kan ik jouw tekst ook keurig in correct Engels vertalen en nakijken.

j

Teksten

Vind je het lastig om je tekst op papier te zetten? Ook daarmee kan ik je helpen. Ik schrijf voor jou je teksten. Met name informatieve teksten en handleidingen zet ik graag op papier.

h

Bedrijfsblog

Je wil een blog, omdat je weet dat het goed is voor je vindbaarheid, maar hebt er absoluut geen tijd voor. Dan kun je het beter uitbesteden. Ik schrijf je blog op basis van interviews en informatie uit jouw bedrijf.

Ei ~ #WOT deel 46

Ei ~ #WOT deel 46

Ei ~ 1) Boterhambeleg 2) Bron van proteïnen 3) Broodbeleg 4) Cel 5) Deel van het lichaam 6) Dierenproduct 7) Dierlijk product 8) Doetje 9) Eicel 10) Elektronisch ingenieur 11) Elektrotechnisch ingenieur 12) Elektrotechnisch ingenieur (afk.) 13) Embryo 14) Etenswaar...

Lees meer
Nederland ~ #WOT deel 45

Nederland ~ #WOT deel 45

Nederland ~ 1) Deel van de Benelux 2) Deel van Europa 3) Deel van het koninkrijk der Nederlanden 4) Europees koninkrijk 5) Europees land 6) Holland 7) Kikkerland 8) Koninkrijk in Europa 9) Laagland 10) Land 11) Land aan de Maas 12) Land aan de Rijn 13) Land in Europa...

Lees meer
Papier ~ #WOT deel 44

Papier ~ #WOT deel 44

Papier ~ 1) Administratief hulpmiddel 2) Bankbiljet 3) Beschrijfbaar materiaal 4) Bewijsstuk 5) Deel van het correspondentiemateriaal 6) Diploma 7) Document 8) Geldswaardig stuk 9) Houtproduct 10) Kantoorartikel 11) Schrijfartikel 12) Tekengerei 13)...

Lees meer

Martha heeft de afgelopen jaren de tweewekelijkse updates op onze site verzorgd. Dat deed ze snel en secuur en ik kan haar dienstverlening van harte aanbevelen.

Frans Hoogland, Directeur Puls

Ik wilde tekst voor een webpagina van mijn site herschrijven en heb Martha’s hulp ingeschakeld om dit kort & bondig te maken. Binnen een half uur wist zij mij te coachen richting een effectieve(re) tekst. Ik ben heel blij met het eindresultaat.

Nicole van Dijk, One Step Coaching

Pin It on Pinterest