fbpx

Correctiewerk

i

Scripties

De inhoud klopt, zonder meer. Maar wil jij een foutloze scriptie inleveren? Ik controleer je scriptie op spelling, grammatica, leesbaarheid, stijlfouten en zet de puntjes op de i. Ik geef suggesties hoe het beter kan.

l

Teksten

Als je de tekst schrijft, dan kan het soms lastig zijn om te zien of je tekst ook echt zegt wat je bedoelt te zeggen. Ik kan je daarbij helpen door je tekst te lezen en aandachtspunten aan te reiken om je tekst te verbeteren.

h

Boek

Wil jij je boek laten nakijken op spelling, grammatica, structuur en losse eindjes, dan kun je daarvoor ook bij mij terecht. Ik kan jou begeleiden bij het schrijven van je boek en alles wat daarbij komt kijken.

w

Vertalen

Zowel van Engels naar Nederlands als andersom vertaal ik je teksten. Doordat ik near-native speaker niveau heb, kan ik jouw tekst ook keurig in correct Engels vertalen en nakijken.

j

Teksten

Vind je het lastig om je tekst op papier te zetten? Ook daarmee kan ik je helpen. Ik schrijf voor jou je teksten. Met name informatieve teksten en handleidingen zet ik graag op papier.

h

Bedrijfsblog

Je wil een blog, omdat je weet dat het goed is voor je vindbaarheid, maar hebt er absoluut geen tijd voor. Dan kun je het beter uitbesteden. Ik schrijf je blog op basis van interviews en informatie uit jouw bedrijf.

Advies ~ #WOT deel 42

Advies ~ #WOT deel 42

Advies ~ 1) (goede)raad 2) Aanbeveling 3) Aanrader 4) Aanwijzing 5) Beraadslaging 6) Bericht 7) Gevolgtrekking 8) Kennisgeving 9) Mededeling 10) Mening 11) Oordeel 12) Raad 13) Raadgeving 14) Raadslag 15) Rechtsstrijd 16) Richtlijn 17) Tip 18) Uiteinde 19)...

Lees meer
Kinnesinne ~ #WOT deel 41

Kinnesinne ~ #WOT deel 41

Kinnesinne ~ 1) Afgunst 2) Haat 3) Jaloers 4) Jaloezie 5) Kif 6) Na-ijlen 7) Nijd 8) Volkse uitdrukking voor jaloezie Het woord lijkt al heel oud, eeuwenoud, maar niets is minder waar. Het woord is pas in zwang geraakt in de twintigste eeuw. Van oorsprong is het woord...

Lees meer
Ketelbinkie ~ #WOT deel 40

Ketelbinkie ~ #WOT deel 40

Ketelbinkie ~ 1) Bemanningslid van een schip 2) Duvelstoejager op een schip 3) Hulpje aan boord van een schip 4) Krullenjongen op zee 5) Manusje van alles op een schip 6) Persoon aan boord van een schip 7) Scheepshulpje 8) Scheepsjongen 9) Scheepsjongen (volkst.) 10)...

Lees meer

Martha heeft de afgelopen jaren de tweewekelijkse updates op onze site verzorgd. Dat deed ze snel en secuur en ik kan haar dienstverlening van harte aanbevelen.

Frans Hoogland, Directeur Puls

Ik wilde tekst voor een webpagina van mijn site herschrijven en heb Martha’s hulp ingeschakeld om dit kort & bondig te maken. Binnen een half uur wist zij mij te coachen richting een effectieve(re) tekst. Ik ben heel blij met het eindresultaat.

Nicole van Dijk, One Step Coaching

Pin It on Pinterest