fbpx

Correctiewerk

i

Scripties

De inhoud klopt, zonder meer. Maar wil jij een foutloze scriptie inleveren? Ik controleer je scriptie op spelling, grammatica, leesbaarheid, stijlfouten en zet de puntjes op de i. Ik geef suggesties hoe het beter kan.

l

Teksten

Als je de tekst schrijft, dan kan het soms lastig zijn om te zien of je tekst ook echt zegt wat je bedoelt te zeggen. Ik kan je daarbij helpen door je tekst te lezen en aandachtspunten aan te reiken om je tekst te verbeteren.

h

Boek

Wil jij je boek laten nakijken op spelling, grammatica, structuur en losse eindjes, dan kun je daarvoor ook bij mij terecht. Ik kan jou begeleiden bij het schrijven van je boek en alles wat daarbij komt kijken.

Martha heeft de afgelopen jaren de tweewekelijkse updates op onze site verzorgd. Dat deed ze snel en secuur en ik kan haar dienstverlening van harte aanbevelen.

Frans Hoogland, Directeur Puls

Ik wilde tekst voor een webpagina van mijn site herschrijven en heb Martha’s hulp ingeschakeld om dit kort & bondig te maken. Binnen een half uur wist zij mij te coachen richting een effectieve(re) tekst. Ik ben heel blij met het eindresultaat.

Nicole van Dijk, One Step Coaching

Laat mij je tekst redigeren en je tekst wordt jouw verhaal!