fbpx

Correctiewerk

i

Scripties

De inhoud klopt, zonder meer. Maar wil jij een foutloze scriptie inleveren? Ik controleer je scriptie op spelling, grammatica, leesbaarheid, stijlfouten en zet de puntjes op de i. Ik geef suggesties hoe het beter kan.

l

Teksten

Als je de tekst schrijft, dan kan het soms lastig zijn om te zien of je tekst ook echt zegt wat je bedoelt te zeggen. Ik kan je daarbij helpen door je tekst te lezen en aandachtspunten aan te reiken om je tekst te verbeteren.

h

Boek

Wil jij je boek laten nakijken op spelling, grammatica, structuur en losse eindjes, dan kun je daarvoor ook bij mij terecht. Ik kan jou begeleiden bij het schrijven van je boek en alles wat daarbij komt kijken.

w

Vertalen

Zowel van Engels naar Nederlands als andersom vertaal ik je teksten. Doordat ik near-native speaker niveau heb, kan ik jouw tekst ook keurig in correct Engels vertalen en nakijken.

j

Teksten

Vind je het lastig om je tekst op papier te zetten? Ook daarmee kan ik je helpen. Ik schrijf voor jou je teksten. Met name informatieve teksten en handleidingen zet ik graag op papier.

h

Bedrijfsblog

Je wil een blog, omdat je weet dat het goed is voor je vindbaarheid, maar hebt er absoluut geen tijd voor. Dan kun je het beter uitbesteden. Ik schrijf je blog op basis van interviews en informatie uit jouw bedrijf.

Sinterklaas ~ #WOT deel 49

Sinterklaas ~ #WOT deel 49

Sinterklaas ~ 1) Bisschop van Myra 2) Feest op vijf december 3) Fictief persoon 4) Goedheiligman 5) Gulle bisschop 6) Kinderfeest 7) Kindervriend 8) Nationale figuur 9) Schijnheilige 10) Sint 11) Sint nicolaas 12) Sint-Nicolaas 13) Sinterklaasfeest 14) Winterfeest 15)...

Lees meer
Onderweg ~ #WOT deel 48

Onderweg ~ #WOT deel 48

Onderweg ~ 1) Bijwoord 2) In aantocht 3) Op pad 4) Op reis 5) Op weg 6) Reeds vertrokken 7) Reizend 8) Terwijl men ergens naar toe is 9) Terwijl men op weg is 10) Tijdens de verplaatsing 11) Zwanger Is het je wel eens opgevallen dat iedereen altijd maar onderweg is?...

Lees meer
Geluk ~ #WOT deel 47

Geluk ~ #WOT deel 47

Geluk ~ 1) Als alles goed gaat 2) Bezit verwerven 3) Bof 4) Buitenkans 5) Buitenkansje 6) De geluksgodin 7) Fortuin 8) Gelukkig zijn 9) Gelukkigheid 10) Gemoedstoestand 11) Gunstig toeval 12) Hangertje 13) Hazard 14) Heil 15) Het valt mee 16) Kans 17) Mazzel 18)...

Lees meer

Martha heeft de afgelopen jaren de tweewekelijkse updates op onze site verzorgd. Dat deed ze snel en secuur en ik kan haar dienstverlening van harte aanbevelen.

Frans Hoogland, Directeur Puls

Ik wilde tekst voor een webpagina van mijn site herschrijven en heb Martha’s hulp ingeschakeld om dit kort & bondig te maken. Binnen een half uur wist zij mij te coachen richting een effectieve(re) tekst. Ik ben heel blij met het eindresultaat.

Nicole van Dijk, One Step Coaching

Pin It on Pinterest