fbpx

Zeg je wel wat je bedoelt?

Iedere tekst kan een goede redacteur gebruiken.

Correctiewerk

i

Scripties

De inhoud klopt, zonder meer. Maar wil jij een foutloze scriptie inleveren? Ik controleer je scriptie op spelling, grammatica, leesbaarheid, stijlfouten en zet de puntjes op de i. Ik geef suggesties hoe het beter kan.

l

Teksten

Als je de tekst schrijft, dan kan het soms lastig zijn om te zien of je tekst ook echt zegt wat je bedoelt te zeggen. Ik kan je daarbij helpen door je tekst te lezen en aandachtspunten aan te reiken om je tekst te verbeteren.

h

Boek

Wil jij je boek laten nakijken op spelling, grammatica, structuur en losse eindjes, dan kun je daarvoor ook bij mij terecht. Ik kan jou begeleiden bij het schrijven van je boek en alles wat daarbij komt kijken.

w

Vertalen

Zowel van Engels naar Nederlands als andersom vertaal ik je teksten. Doordat ik near-native speaker niveau heb, kan ik jouw tekst ook keurig in correct Engels vertalen en nakijken.

j

Teksten

Vind je het lastig om je tekst op papier te zetten? Ook daarmee kan ik je helpen. Ik schrijf voor jou je teksten. Met name informatieve teksten en handleidingen zet ik graag op papier.

h

Bedrijfsblog

Je wil een blog, omdat je weet dat het goed is voor je vindbaarheid, maar hebt er absoluut geen tijd voor. Dan kun je het beter uitbesteden. Ik schrijf je blog op basis van interviews en informatie uit jouw bedrijf.

Aswoensdag

Aswoensdag

Vandaag is het Aswoensdag, de dag dat de katholieke gemeenschap traditioneel een askruisje gaat halen. Dit askruisje gaat vooraf aan de vastenperiode van veertig dagen. Deze periode loopt tot de zaterdag voor Pasen (stille zaterdag). Als je snel gerekend hebt, dan...

Lees meer
Laatste ~ #WOT deel 52

Laatste ~ #WOT deel 52

Laatste ~ 1) Aan het einde 2) Achteraan 3) Achterste 4) Allernieuwste 5) Dernier 6) Eerste van achteren af 7) Finaal 8) Geavanceerde 9) Hekkensluiter 10) Meest recente 11) Niet de eerste 12) Onbepaald rangtelwoord 13) Rangtelwoord 14) Uiterste 15) Ultiem Het laatste...

Lees meer
Kaars ~ #WOT deel 51

Kaars ~ #WOT deel 51

Kaars ~ 1) Attribuut van een heilige 2) Bloeiwijze 3) Bougie 4) Brandbare staaf 5) Brandend voorwerp 6) Eenheid van het meten van lichtsterkte 7) Eenheid van licht 8) Eenheid van lichtsterkte 9) Eenheid van meten van lichtsterkte 10) Eenheid voor het meten van...

Lees meer

Martha heeft de afgelopen jaren de tweewekelijkse updates op onze site verzorgd. Dat deed ze snel en secuur en ik kan haar dienstverlening van harte aanbevelen.

Frans Hoogland, Directeur Puls

Ik wilde tekst voor een webpagina van mijn site herschrijven en heb Martha’s hulp ingeschakeld om dit kort & bondig te maken. Binnen een half uur wist zij mij te coachen richting een effectieve(re) tekst. Ik ben heel blij met het eindresultaat.

Nicole van Dijk, One Step Coaching

Pin It on Pinterest