fbpx

score van de test je talenkennis testSoms open je je mailbox en dan zit er een grappige mail bij. Zoals gisterenavond. Ik kreeg een mail van een search engine specialist die mij had gevonden in Google. Dat is natuurlijk al leuk, gevonden worden in Google, want dan weet je dat je iets goed doet met je SEO. De mailer bood zijn gratis online test-je-talenkennistest aan. Ik ging hem eerst zelf uitproberen. De resultaten waren op zijn minst schokkend! Hoe is het met jouw talenkennis?

In de test zitten bekende talen: Frans, Spaans, Italiaans; maar ook minder bekende zoals Punjabi en Urdu. Mijn schokkende resultaat: ik herkende slechts 7 van de 15 talen.

Het is een grappig testje om te doen. Je wint er niets mee, ik ook niet en het bedrijf Viking Direct is blij met een linkje naar hun blog.

De talenkennis test staat hieronder

Zorg dat je geluid aanstaat en je er verder niemand mee lastig valt als je bijvoorbeeld in de trein of de bus zit en kijk of je de talen herkent. Mijn score was: “Zeker niet slecht” met zeven herkende talen van de vijftien die werden aangeboden. Ik denk dat ik vooral de standaardtalen heb herkend. Ik ben benieuwd naar jouw score: laat je hem achter in de reacties?

Pin It on Pinterest