fbpx

Thuis ~ #WOT deel 31

2 augustus 2018 | WOT | 4 reacties

Dit is deel 31 van 52 in de serie WOT 2018

Thuis ~ 1) Achtergebleven 2) Bijwoord 3) Binnen 4) Binnenshuis 5) Eigen woning 6) Haardstede 7) Heem 8) Home 9) Huis 10) Honk 11) In de eigen woning 12) In eigen huis 13) In eigen woning 14) In huis 15) In huis gebleven 16) In je eigen woning 17) In je woning 18) In zijn huis 19) In zijn woning 20) Niet uit 21) Niet weg 22) Onderdak

Ik ben weer thuis. En gelijk is het weer hard werken. Het is alsof je nooit bent weggeweest. Het is wel weer fijn om thuis te zijn, eerlijk gezegd. Er gaat niets boven je eigen bed. In zo’n vakantiehuis, hoe mooi ook, is het bed niet je eigen bed. Jouw kuiltje is er niet. En de veren staken ook bijna door het matras heen, dus mijn rug heeft veel te verduren gehad.

Thuis is voor iedereen natuurlijk anders. Voor mij is het mijn huisje in Zoetermeer, mijn heerlijke driekamer-appartementje met uitzicht op Rotterdam en de Euromast. De Euromast zie ik alleen bij helder weer. En als ‘s avonds de zon onder gaat, dan zet die het NN gebouw in een oranje gloed.

Thuis is waar je WiFi automatisch verbindt

Dat is natuurlijk een grapje. Want bij mijn moeder verbindt de WiFi ook automatisch, net als bij mijn zusje, bij mijn collega en bij sommige vriendinnen thuis ook. Maar dat is dan niet echt. Het is niet echt meer bij mijn moeder, sinds ze is verhuisd. Mijn slaapkamer is daar niet meer, het huis waar ik opgroeide is verkocht en iemand anders slaapt nu in mijn kamertje. Ik ga niet meer naar huis, ik ga naar mijn moeder.

Wat is voor jou ‘thuis’? Is dat naast je eigen huis ook nog je ouderlijk huis? Of ben je thuis bij je partner? Heb jij een ideaal? Ik lees het natuurlijk weer graag!

Oorspronkelijk begon Karin Ramaker met de WOT. Na wat omzwervingen via Irene en Hendrik-Jan, kwam de WOT uiteindelijk bij mij terecht. Ik schrijf de WOT nu sinds 2014. Hier vind je alle WOT’s vanaf 2014.

Serienavigatie<< Zwembad ~ #WOT deel 30Slim ~ #WOT deel 32 >>
Ik ben Martha

Ik ben Martha

Leuk dat je mijn blog leest! Ik ben schrijver, blogger en websitebouwer en het is mijn missie om de wereld van meer (auteurs)websites te voorzien. Wil je een website voor je eigen bedrijf? Heb je interesse in een ghostblogger of nieuwe teksten voor je website? Wil je een tekst laten nakijken? Neem dan contact met mij op!

Meer weten over spelling?

Ga dan naar spelling.nl

Categorieën

Pin It on Pinterest