Trends – 100 blogs – dag 55

25 juli 2018 | Persoonlijk | 0 Reacties

Welke trends zie je in je vakgebied, vraagt Nanneke. Het mooie van mijn vakgebied, is dat er eigenlijk geen trends zijn, alhoewel ik wel signaleer dat er op het moment veel sportbiografieën uitkomen.

En naast sportbiografieën zoals die van Kieft en dat soort mensen, zie ik ook een andere trend. Namelijk het opkomen van de Young Adult fictie. Hoewel, opkomen, het is er al een aantal jaar. Meestal is dit fictie die is gebaseerd op de formule meisje moet kiezen tussen twee verschillende type jongens en ze kan niet kiezen. Types zijn vaak de bad boy en de aardige knul. Vaak speelt het verhaal zich af in een wereld die lijkt op de onze, maar hij wordt bevolkt door elfen, feeën en ander magisch volk.

Persoonlijk vind ik het Young Adult genre de nieuwe bouquetreeksroman voor de jeugd, maar zelfs de bouquetreeks heeft wel eens een leuk boekje ertussen zitten.

Serienavigatie<< Een gegeven compliment – 100 blogs – dag 54Wat niemand me vertelt… – 100 blogs – dag 56 >>
Ik ben Martha

Ik ben Martha

Leuk dat je mijn blog leest! Ik ben schrijver, blogger en websitebouwer en het is mijn missie om de wereld van meer (auteurs)websites te voorzien. Wil je een website voor je eigen bedrijf? Heb je interesse in een ghostblogger of nieuwe teksten voor je website? Wil je een tekst laten nakijken? Neem dan contact met mij op!

Meer weten over spelling?

Ga dan naar spelling.nl

Categorieën

Pin It on Pinterest