fbpx

“Wat hoop je nooit mee te maken op vakantie?” vraagt Nanneke. Paniekaanvallen, been there. Uit het vliegtuig gezet worden wegens illegale uitvoer van verboden wapens, done that. Opgenomen worden in een ziekenhuis in het buitenland vanwege een allergische reactie, al twee keer gedaan. Allemaal dingen die ik niet nog eens wil meemaken.

Wat ik nog niet heb meegemaakt, is beroving. Dat je je spullen kwijt raakt in een grote mensenmassa of dat je gerold wordt door zo’n groep diefjes die met elkaar samenwerkt. En ik hoop het ook nooit mee te maken. Stel dat mijn fototoestel wordt gepikt, dan maakt het materiaal me niet zo uit, maar de foto’s die erop staan ben ik kwijt en dat gaat me dan wel aan het hart.

Aangezien ik volgende week een weekje weg ben, hoop ik dat ik mezelf nu niet in de vingers snijdt. O, Fifi de pitbull past weer op.

Fifi: unsplash-logoOsvaldo Florez

Serienavigatie<< Mijn ideale vakantie – 100 blogs – dag 48Het ideale feest – 100 blogs – dag 50 >>

Pin It on Pinterest