fbpx

Dit is de vierde schrijfopdracht van Nanneke’s 100. En ik ben bij. Deze vraag: ben je recent van gedachten veranderd over iets en waarom? vind ik een mooie. Want ik kan nu zeggen: “Je mag altijd van gedachten veranderen, zelfs als je eerst het tegenovergestelde dacht.”

Ik ben recent van gedachten veranderd. Ik wilde mijn online cursus eerst toespitsen op een andere doelgroep, maar dat bleek een zeer lastige doelgroep. Nu wil ik graag mensen helpen die gepest zijn vroeger en daar nu nog last van hebben. Daar kan ik zelf ook meer mee, omdat ik het heb voorgeleefd. Omdat ik daarin helaas ervaringsdeskundige ben. En als het de eerste keer niet lukt, dan ga je door voor plan B. Gelukkig had ik een plan B, anders had ik ook niet van gedachten kunnen veranderen. Maar volgens mij is dit ondernemers eigen: plannen maken, veranderen van gedachten, snel schakelen.

Rob Schreckhise

Serienavigatie<< Tradities en rituelen – 100 blogs – dag 3Een (te) gekke bekende – 100 blogs – dag 5 >>
geen smoesjes meer, inspiratie vind je overal, teksten openen

Schrijf je in voor de wekelijkse inspiratiemail

Iedere week krijg je een mail met een schrijfopdracht die je inspiratie geeft om een kort verhaal te schrijven. Dit kun je dan publiceren op je blog, of lekker voor jezelf houden. Af en toe zal ik ook informatie sturen over schrijfcursussen en andere tekstgerelateerde zaken.

Je bent succesvol ingeschreven!