Vandaag is een goede dag om… – 100 blogs – dag 10

10 juni 2018 | Persoonlijk | 1 reactie

Vandaag is een goede dag om websites te verhuizen. Want daar ben ik al de hele avond mee bezig. Ik heb er van een de DNS omgezet, zodat deze nu op de server van Focus Websites loopt, en drie anderen zijn daadwerkelijk van hostingpartij verhuisd. Het wordt al lekker druk op de servers van Focus!

Het was vandaag sowieso een goede dag om met websites bezig te zijn. De website van een levenscoach is mooi aangepast, de website van een pepcoach gaat overgezet worden.

En als dat allemaal af is, dan ga ik aan de opzet van mijn boek werken. Dan mag ik met Excel aan de slag om een overzicht te maken van wat er gedaan moet worden en wat er al is aan materiaal. En ook een blog voor Nanneke’s honderd dagen schrijven. Een welbestede zondag dus, met veel productiviteit. Zowel in als aan mijn bedrijf. Druk ondernemertje.

unsplash-logoBrooke Lark

Serienavigatie<< Het allerergste wat ik meemaakte – 100 blogs – dag 8Mijn ochtendroutine… – 100 blogs – dag 11 >>
Ik ben Martha

Ik ben Martha

Leuk dat je mijn blog leest! Ik ben schrijver, blogger en websitebouwer en het is mijn missie om de wereld van meer (auteurs)websites te voorzien. Wil je een website voor je eigen bedrijf? Heb je interesse in een ghostblogger of nieuwe teksten voor je website? Wil je een tekst laten nakijken? Neem dan contact met mij op!

Meer weten over spelling?

Ga dan naar spelling.nl

Categorieën

Pin It on Pinterest