Vijf dingen waar ik blij van word – 100 blogs – dag 99

7 september 2018 | Persoonlijk | 0 Reacties

Met stip op 1 staat natuurlijk schrijven. Ik ben heel blij als ik inspiratie heb voor een nieuw verhaal. Ik kan me helemaal verliezen als ik door mag schrijven. De rest van de blijheden is in willekeurige volgorde. Op nummer twee, karate.

Karate was voor mij altijd een uitlaatklep. En daarna is het van uitlaatklep naar hobby tot passie gegaan. De reden? Ik mag als vrouw eindelijk fysiek geweld gebruiken, zonder consequenties!

Op nummer drie een meer vredelievende blijmakerij: fitness. Het is best fijn om lekker aan de gewichten te mogen hangen of, durf ik het zeggen, een half uurtje hard te lopen op de lopende band.

De vierde plek is voor mijn nichtjes en neefje. Een dagje spelen met die kindjes is heerlijk, ook al ben ik aan het einde van de dag erg moe.

En de vijfde is rustig lezen met een goed boek in mijn luie stoel. Genieten!

Serienavigatie<< 3 fouten bij korte verhalen – 100 blogs – dag 98Ik vond deze 100 dagen challenge – 100 blogs – dag 100 >>
Ik ben Martha

Ik ben Martha

Leuk dat je mijn blog leest! Ik ben schrijver, blogger en websitebouwer en het is mijn missie om de wereld van meer (auteurs)websites te voorzien. Wil je een website voor je eigen bedrijf? Heb je interesse in een ghostblogger of nieuwe teksten voor je website? Wil je een tekst laten nakijken? Neem dan contact met mij op!

Meer weten over spelling?

Ga dan naar spelling.nl

Categorieën

Pin It on Pinterest