fbpx

Met stip op 1 staat natuurlijk schrijven. Ik ben heel blij als ik inspiratie heb voor een nieuw verhaal. Ik kan me helemaal verliezen als ik door mag schrijven. De rest van de blijheden is in willekeurige volgorde. Op nummer twee, karate.

Karate was voor mij altijd een uitlaatklep. En daarna is het van uitlaatklep naar hobby tot passie gegaan. De reden? Ik mag als vrouw eindelijk fysiek geweld gebruiken, zonder consequenties!

Op nummer drie een meer vredelievende blijmakerij: fitness. Het is best fijn om lekker aan de gewichten te mogen hangen of, durf ik het zeggen, een half uurtje hard te lopen op de lopende band.

De vierde plek is voor mijn nichtjes en neefje. Een dagje spelen met die kindjes is heerlijk, ook al ben ik aan het einde van de dag erg moe.

En de vijfde is rustig lezen met een goed boek in mijn luie stoel. Genieten!

Serienavigatie<< 3 fouten bij korte verhalen – 100 blogs – dag 98Ik vond deze 100 dagen challenge – 100 blogs – dag 100 >>
geen smoesjes meer, inspiratie vind je overal, teksten openen

Schrijf je in voor de wekelijkse inspiratiemail

Iedere week krijg je een mail met een schrijfopdracht die je inspiratie geeft om een kort verhaal te schrijven. Dit kun je dan publiceren op je blog, of lekker voor jezelf houden. Af en toe zal ik ook informatie sturen over schrijfcursussen en andere tekstgerelateerde zaken.

Je bent succesvol ingeschreven!