Visie ~ #WOT deel 4

25 januari 2018 | WOT | 5 reacties

Dit is deel 4 van 52 in de serie WOT 2018

Visie ~1) Aanschouwing 2) Beschouwing 3) Brede blik 4) Denkbeeld 5) Gedachtebeeld 6) Gezicht 7) Gezichtspunt 8) Gedachtebeeld 9) Het zien 10) Idee 11) Ideologie 12) Interpretatie 13) Inzage 14) Inzicht 15) Kijk 16) Lezing 17) Mening 18) Oordeel 19) Opinie 20) Optiek 21) Opvatting 22) Standpunt 23) Zicht 24) Zienswijze

Visie, ook wel een stip op de horizon. Een raison d’être. Het is een doel dat je jezelf stelt om te zorgen dat je ‘s ochtends je bed uit komt en te weten wat je moet doen om die stip te bereiken. Daarom vind ik het ook zo raar dat Rutte geen visie heeft. Ik denk dat dit meer over de man zegt, dan hij eigenlijk doorheeft. Maar dat terzijde.

Mijn visie

Ik zou heel graag gemakkelijk willen reizen naar de EK’s en WK’s van karate, zonder dat ik me druk hoef te maken over de kosten. Laptop mee en gaan!

“Het is 2028, ik ben in IJsland. Ik kijk naar een gletsjer en even verder op staat die vulkaan met die onuitsprekelijke naam die 18 jaar geleden uitbarstte en het vliegverkeer ontregelde. Ik ruik de frisse lucht, een briesje wappert door mijn lange, niet meer zo blonde, haar. En ik voel me vrij. Ik geniet van de omgeving en de wetenschap dat ik kan doen en laten wat ik wil. Een pling op mijn telefoon vertelt me dat mijn derde boek bovenaan de bestsellerlijst staat. Ik kijk omhoog en eindelijk kan ik het laatste ding van mijn bucketlist afstrepen: ik heb het noorderlicht gezien. Tijd voor een nieuwe bucketlist!”

Hier kom ik dus mijn bed voor uit en hiervoor doe ik mijn ding. Hiervoor heb ik mijn cursussen geschreven en hiervoor heb ik mij aangemeld voor een nieuwe online opleiding. Dit is mijn visie. Mijn stip op de horizon.

En nu ben ik zo ontzettend benieuwd naar jouw visie! Wat is jouw stip op de horizon? Waar kom jij je bed voor uit? Ik lees het weer graag!

Oorspronkelijk begon Karin Ramaker met de WOT. Na wat omzwervingen via Irene en Hendrik-Jan, kwam de WOT uiteindelijk bij mij terecht. Ik schrijf de WOT nu sinds 2014. Hier vind je alle WOT’s vanaf 2014.

Plaatje: Pixabay

Serienavigatie<< Integer ~ #WOT deel 3Kwijt ~ #WOT deel 5 >>
Ik ben Martha

Ik ben Martha

Leuk dat je mijn blog leest! Ik ben schrijver, blogger en websitebouwer en het is mijn missie om de wereld van meer (auteurs)websites te voorzien. Wil je een website voor je eigen bedrijf? Heb je interesse in een ghostblogger of nieuwe teksten voor je website? Wil je een tekst laten nakijken? Neem dan contact met mij op!

Meer weten over spelling?

Ga dan naar spelling.nl

Categorieën

Pin It on Pinterest