Vragen stellen 2017: voor je in slaap valt

4 februari 2017 | Overige, Persoonlijk | 0 Reacties

Op donderdag 2 februari was de vraag: “Waar denk je aan voor je in slaap valt?” Ja daar moet je even over nadenken, want het is zo moeilijk te onthouden. Net als dat je niet kan onthouden hoe laat je in slaap viel. Dat is altijd een ongeveer tijd.

Waar denk je aan voor je in slaap valtIk overdenk de dag: wat heb ik gedaan vandaag? Was het goed? Kon het beter? Wie heb ik gesproken vandaag? Wat ga ik morgen doen?

Soms lig ik wel eens te piekeren. Hoe moet het met de huur als er eens een maand minder geld binnenkomt.Wat kan ik doen om minder naar ammoniak te ruiken, zonder dat ik minder hoef te sporten? Waarom blijft mijn schouder nog steeds pijnlijk?

Die schouder

Afgelopen zomer ben ik naar Spanje geweest. Daar heb ik op zomerkamp mijn schouder geblesseerd. Ik moest een judorol doen (die hebben we ook bij karate) en in plaats van over mijn schouder te rollen, land ik op mijn rechterschouder en ik hoor krak. Hij was gelukkig niet gebroken, maar hij deed wel zeer. Ik heb zelfs foto’s laten maken toen ik weer terug was in Nederland. Ik ben wel door blijven trainen. Maar rustig.

De foto’s wezen uit dat de banden in mijn schouder afgescheurd en opgerekt waren (voor de liefhebber: AC luxatie Tossy type 2). De dokter belde mij ‘s middags nog op, omdat ze de foto’s dusdanig erg vond, dat ze me wilde waarschuwen. Ik zat tegen een gebroken schouder aan en moest bijna geopereerd worden! Eigenlijk moest ik twee weken absolute rust houden en met mijn arm in een sling. En daarna fysiotherapie. Maar het EK kwam eraan en ik ben met fysio door blijven trainen. Maar ik beken: ik heb er nog steeds een beetje last van. Maar rust is voor mij geen optie.

Dus dat is waar ik aan denk, zo vlak voor het slapen gaan. Maar verder niets bijzonders. Ik ben benieuwd waar jij over nadenkt als je in bed ligt.

De Flow kalender heeft dit jaar een scheurkalender gemaakt met iedere dag een vraag. Ik ga in deze serie vragen beantwoorden die ik interessant vind om te beantwoorden of die mij echt aan het denken zetten.

Serienavigatie<< Vragen stellen 2017: maakt het echt uit?
Ik ben Martha

Ik ben Martha

Leuk dat je mijn blog leest! Ik ben schrijver, blogger en websitebouwer en het is mijn missie om de wereld van meer (auteurs)websites te voorzien. Wil je een website voor je eigen bedrijf? Heb je interesse in een ghostblogger of nieuwe teksten voor je website? Wil je een tekst laten nakijken? Neem dan contact met mij op!

Meer weten over spelling?

Ga dan naar spelling.nl

Categorieën

Pin It on Pinterest