fbpx

Op de valreep nog even de 28e schrijfsuggestie van Nanneke uitdenken. En dat blijkt een lastige. Ik ben niet gierig en ben van mening dat geld moet rollen. En niet alleen naar mij toe.

Afgelopen dinsdag heb ik mijn moeder getrakteerd op een middagje Kunsthal in Rotterdam. De tentoonstelling ‘Hyperrealisme sculpturen’ is nog tot 1 juli te zien en echt de moeite waard. Ik vind het heerlijk om geld aan mijn moeder uit te geven of aan mijn nichtjes/neefje of zusje en zwager of andere naaste familie.

Waar ik wel moeite mee heb, is investeren in mijzelf. Cursussen volgen om mijzelf te verbeteren. De vraag is: ben ik het wel waard om zoveel aan mijzelf te besteden? Ik heb het dit jaar wel gedaan: de online MBA van Sigrun, het schrijven van een boek, de investering in een business coach voor Focus Websites. Nu mag het geld mijn kant op rollen.

Serienavigatie<< Hey big spender! – 100 blogs – dag 27Welke serie kijk je het liefst… – 100 blogs – dag 29 >>

Pin It on Pinterest