fbpx

Dank je wel. Het is zo’n klein uitdrukkinkje. Drie woordjes die ontzettend veel betekenen. Drie woordjes waarmee je kunt zeggen dat je iemand waardeert. Of iets wat iemand gedaan heeft, waardeert.

Gisteren schreef ik een blog waarin ik liet merken dat het applaus van lounge 9 in Seats2Meet Utrecht me echt iets deed. Ik legde uit waarom dat zo was en wat voor een warm bad ik voelde.

Eenmaal opgeschreven, kwamen er steeds meer reacties binnen: van mensen die ik daar in Utrecht ontmoet had, van mensen die ik alleen nog maar via Twitter ken, van Facebookmensen en van mensen die ik al langer persoonlijk ken.

Als het kon, zou ik jullie allemaal persoonlijk bedanken. Voor de reacties, voor het applaus en voor het luisterend oor. Maar dat kan helaas niet. Daarom maar via dit blog:

Like!

 

 

geen smoesjes meer, inspiratie vind je overal, teksten openen

Schrijf je in voor de wekelijkse inspiratiemail

Iedere week krijg je een mail met een schrijfopdracht die je inspiratie geeft om een kort verhaal te schrijven. Dit kun je dan publiceren op je blog, of lekker voor jezelf houden. Af en toe zal ik ook informatie sturen over schrijfcursussen en andere tekstgerelateerde zaken.

Je bent succesvol ingeschreven!