Wakker liggen – 100 blogs – dag 79

18 augustus 2018 | Overige | 0 Reacties

Vannacht lag ik wakker. En niet zo maar, ik was wakker geschrokken van een nachtmerrie die ik al een paar jaar heb. Zo af en toe, een paar keer in het jaar, steekt die de kop op en dan word ik badend in het zweet wakker en kom niet meer in slaap.

Het begint altijd op deze manier. Ik zit rustig op de bank en plotseling verandert mijn Ikea-bankstel in een schooltafel zoals bij de wiskundeles in de vierde klas. In mijn droom heb ik altijd alleen maar wiskunde en economie. Ik zie de docent van economie voor me zitten: een grijs bebaarde man, met een kaal hoofd, dikke buik en een zwarte spijkerbroek en dito bloes en jasje.

En dan is het ineens 6VWO examentijd. Ik zwoeg, maar hoor de uitslag nooit. Daarna moet ik ineens drie huizen afbetalen, dan word ik wakker en blijf dat de hele nacht.

Foto: unsplash-logoDaniel Jensen

Serienavigatie<< Een dag in het leven van – 100 blogs – dag 78Mijn favoriete boek en film – 100 blogs – dag 80 >>
Ik ben Martha

Ik ben Martha

Leuk dat je mijn blog leest! Ik ben schrijver, blogger en websitebouwer en het is mijn missie om de wereld van meer (auteurs)websites te voorzien. Wil je een website voor je eigen bedrijf? Heb je interesse in een ghostblogger of nieuwe teksten voor je website? Wil je een tekst laten nakijken? Neem dan contact met mij op!

Meer weten over spelling?

Ga dan naar spelling.nl

Categorieën

Pin It on Pinterest