fbpx

Ik zou graag alles kunnen: PHP programmeren, websites designen, goed kunnen sparren bij karate, teksten kunnen schrijven zoals Drs. P. (de echte) dat deed. Er is zoveel wat ik niet kan en wat ik wel zou willen leren. Maar er zijn niet genoeg uren in de dag en niet meer voldoende jaren in mijn leven. Ik verwacht namelijk niet dat ik 120 word.

Maarten van Roozendaal zei het mooi: “Steeds meer stapels, om me heen.”
Het allerliefste zou ik wat meer discipline kunnen opbrengen om mijn eetgedrag weer onder controle te krijgen. Ik heb daar op het moment zo’n moeite mee. En dat is wel waar ik de rest van mijn leven mee zal moeten dealen.

Het is de basis van het bestaan: je moet eten anders ga je dood. Ik word minimaal drie maal daags geconfronteerd met mijn grootste probleem uitdaging. En ik mis de discipline om ermee om te gaan.

Serienavigatie<< Een tevreden klant – 100 blogs – dag 44Het beste cadeau – 100 blogs – dag 46 >>

Pin It on Pinterest