fbpx

Vandaag liep ik na een zakelijke afspraak terug naar mijn auto, samen met mijn compagnon. Op de voorruit zat een briefje. Ik zag het briefje en begon te schelden. “Verdorie, heeft er eentje tegen me aan gezeten?” Ik pak het briefje onder de ruitenwisser vandaan en begin nog harder te schelden. Not very ladylike

Op het briefje staat de frustratie van een persoon, die moeite had om in zijn auto te stappen doordat ik zogenaamd onoplettend had geparkeerd. Meneer of mevrouw moest een operatie ondergaan en mocht zich daardoor niet inspannen. Of ik de volgende keer wat beter wilde opletten.

De tranen zaten hoog. Mijn compagnon pakte het briefje, las het en zei: “Trek het je niet aan, die persoon dumpt zijn frustratie bij jou zodat jij nog gefrustreerder raakt.” Hij scheurde het briefje twee keer door. Ik wilde dat ik meer van zijn onverstoorbaarheid had. Ik bewonder hem daarom.

unsplash-logoJoanna Kosinska

Serienavigatie<< Wat irriteert mij aan anderen? – 100 blogs – dag 12De pitch – 100 blogs – dag 14 >>

Pin It on Pinterest