fbpx

Ik ben een misantroop. Ik haat mensen. Alles aan mensen ergert me. Jullie zijn luidruchtig, stinken en jullie zijn egoïstisch. Alles draait om jullie. Er is geen ruimte voor anderen. Voor erkenning, voor een schouderklopje, voor aardigheid of liefde. Alles irriteert mij.

Mensen zijn ook vaak dodelijk vermoeiend. Altijd bezig om mij onderuit te halen. Ze zeiden dat ik het niet kon, dat ik het niet zou redden. Ze verzonnen fake news om mij in een kwaad daglicht te stellen. Het zal niet lukken.

Maar ik heb een plan. Een plan voor jullie. Een plan dat ervoor zorgt dat mensen meer om mij gaan geven. Dat ik meer op de voorgrond kom, dat ik de belangrijkste word. Want ik ben echt de belangrijkste mens op de wereld. En dat zullen jullie gaan meemaken! Let op mijn woorden. It’s gonna be awesome!

Kom maar bij mij, lieve mensjes. Ik cofveve niet.

Serienavigatie<< Mijn ochtendroutine… – 100 blogs – dag 11Wat ik in anderen bewonder – 100 blogs – dag 13 >>

Pin It on Pinterest