fbpx

Het eerste advies is van Loesje: “Wees maar jezelf, er zijn al genoeg anderen.” Maar dat is niet direct aan mij gegeven. Het tweede advies was: “Jij moet een boek schrijven.” Daar wordt inmiddels aan gewerkt! Maar het allerbeste advies dat ik kreeg, kwam van mijn vader.

Vroeger dacht ik heel vaak dat ik dingen niet kon: Wiskunde, gym, Scheikunde, Natuurkunde. Het werd mij ook heel vaak gezegd door mensen van buitenaf. Mijn scheikundelerares was daar een goed voorbeeld van. Zij zei tegen me in de derde klas: “Zelfs op MAVO-niveau kun jij geen scheikunde aan.” Dat was duidelijk.

Mijn vader zei altijd tegen mij: “Je kan het wel. Geloof in jezelf en je kan de wereld aan. Je bent er sterk genoeg voor.” En dat is wat ik meeneem vanaf nu. Ik kan wel op de kast springen met twee benen en ik kan wel slagen in mijn bedrijf.

Serienavigatie<< De grootste angst van mijn klant – 100 blogs – dag 66Mijn beste advies aan mijn klant – 100 blogs – dag 68 >>

Pin It on Pinterest