fbpx

Wat zou mijn beste vriendin over mij zeggen? Weet je dat ik geen flauw idee heb, Nanneke. Dus dit is wat ik hoop dat de meiden zullen zeggen als ik er over plusminus vijfenveertig jaar niet meer ben.

“Martha was een lieve, invoelende en sympathieke meid, die altijd voor iedereen klaar stond. Ze heeft een lange weg moeten afleggen, maar uiteindelijk heeft Martha een waanzinnig mooi imperium opgebouwd. In het begin was het struggelen met haar twee bedrijven, maar later ging het steeds beter. Martha had een bijzonder gevoel voor humor en af en toe een dirty mind.”

Of:

“Martha was een bijzondere dame, met een eigen gevoel voor humor. Ze kon altijd bijzonder uit de hoek komen met een droge opmerking of een grappige woordspeling. Martha hield van taal en mensen. Ze was een goede tekstschrijver, een motiverende en inspirerende schrijfcoach.”

Maar bovenal: “We missen haar nu al ontzettend.”

Plaatje: unsplash-logoJarl Schmidt

Serienavigatie<< Ik ben een superheld – 100 blogs – dag 87Het meest klantvriendelijke bedrijf – 100 blogs – dag 89 >>

Pin It on Pinterest