fbpx

Wat niemand me vertelt over mijn vak? Ik denk dat alles wel gezegd en te vinden is over het schrijven van boeken. Door het internet af te struinen, heb ik alles bij elkaar kunnen krijgen en in mijn cursussen gepropt. Wat niemand je vertelt, is hoe je al die technieken kunt gebruiken om je te helpen met je traumatische ervaringen.

En dat is waar ik om de hoek kom kijken.

Als jij iets hebt meegemaakt in je verleden, waar je nu nog last van hebt, dan kan ik je ondersteunen met het verwerken van die ervaringen zodat je daar geen last meer van hebt.

Je leert creatieve schrijftechnieken om aan de slag te gaan met het opschrijven van die herinnering, waarbij jij zelf de controle krijgt over die herinnering. Tijd voor je nieuwe leven, zonder vervelende herinneringen. Gewoon jij en de rest van je leven. Hoe klinkt dat dan?

Serienavigatie<< Trends – 100 blogs – dag 55Afgewimpeld – 100 blogs – dag 57 >>
geen smoesjes meer, inspiratie vind je overal, teksten openen

Schrijf je in voor de wekelijkse inspiratiemail

Iedere week krijg je een mail met een schrijfopdracht die je inspiratie geeft om een kort verhaal te schrijven. Dit kun je dan publiceren op je blog, of lekker voor jezelf houden. Af en toe zal ik ook informatie sturen over schrijfcursussen en andere tekstgerelateerde zaken.

Je bent succesvol ingeschreven!