Websites, Hosting & Onderhoud

Website pakkettenPortfolio
Jouw WordPress website tegen een betaalbare prijs

Een nieuwe website

Wordt het tijd voor een nieuwe website? Is die van jou alleen een visitekaartje en wil je er toch meer mee gaan doen? Heb jij behoefte aan een webshop of een e-learning systeem? Ik bouw jouw nieuwe site inclusief webshop of e-learning systeem. En dat hoeft helemaal niet duur te zijn!

Een nieuwe website

Ik maak jouw website al vanaf 750,00. Ook onepagewebsites behoren tot de mogelijkheden.

Een nieuwe webshop

Je nieuwe webshop maak ik al voor 995,00.

Jouw cursuswebsite

Wil jij je cursus aan de man of vrouw brengen? Ik verzorg jouw complete e-learningsysteem inclusief koppeling met webshop al vanaf 1500,00

Hosting en onderhoud

Natuurlijk moet je website het internet op. Je kunt je site bij mij al vanaf een klein bedrag per jaar hosten. Als hij dan op internet staat, moet hij uiteraard wel beschermd worden tegen onverlaten die je site willen hacken. Daarom kun je bij mij ook het onderhoud uit handen geven.

Hosting

Jouw site op het internet al vanaf 25 euro per jaar

Domeinnaam

Een .nl domeinnaam koop je al vanaf 10,00 per jaar!

Onderhoud

Je site altijd up to date, backups geregeld en jijzelf hebt geen omkijken meer naar de veilgiheid van je website. Al voor 75 euro per kwartaal!

Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw

Webinars

Ik verzorg jouw online webinar, volledig geïntegreerd in jouw eigen site.

~

SSL Certificaat

Het groene slotje op je site mag natuurlijk niet ontbreken.

Betaalsystemen

Integratie met iDeal betalingssysteem of PayPal op je site behoort tot de mogelijkheden

{

Content updates

Wil je af en toe eens een foto wisselen of een blog plaatsen? Dat kan in abonnementsvorm

Meer dan een visitekaartje

Een goede site is meer dan een visitekaartje op het internet. Een goede website vertelt jouw ideale klant waarom jij de persoon bent om mee in zee te gaan. Of je nu business coach of webshophouder bent, iedereen heeft een site nodig die klanten trekt. En niet zomaar klanten: klanten waar jij mee wil samenwerken.

Een website is een beleving. Er gebeurt iets. Al is het maar een bewegende knop of een stuk tekst die met een animatie in je site geladen wordt. Ik kan je helpen bij het maken van zo’n beleving.

Samen werken aan jouw website

Wat is er mooier dan je website onder je handen tevoorschijn zien te komen? Daarom werken we samen aan jouw site. Of je nu een hele nieuwe website wil of alleen een ander design. Beide opties kunnen we aan samen doen. Bij jou op locatie of in mijn kantoor. Uiteraard op veilige afstand.

Vraag een offerte aan

2 + 2 =

Pin It on Pinterest