fbpx

Hosting, websites en onderhoud

Alles onder een dak!

Hosting

Je website op een veilige plek, goedkoop en snel!

Websites

Een website is meer dan het visitekaartje van je bedrijf. 

Alle websiteproducten

Hier vind je een overzicht van alle websiteproducten die ik aanbied.

Premium hosting

Snelheid

Lees meer

Een snelle website is belangrijk voor je vindbaarheid. En dat niet alleen! Hoe sneller je website laadt, hoe eerder je klanten zien wat jij hen te bieden hebt. 

SSL-certificaat

Lees meer

Het groene slotje is tegenwoordig verplicht als je een contactformulier op je site hebt staan. Ik zorg voor de correcte installatie, zodat jouw website veilig is en voldoet aan de regels.

Backups

Lees meer

Mocht er iets fout gaan, heb je per ongeluk al je bestanden gewist of heb je zelf je site geüpdated? Vrees niet, er is een dagelijkse backup die ik voor je terug kan zetten.

Domeinnamen

Lees meer

Bij dit pakket krijg je 2 domeinnamen waarop je natuurlijk je eigen website kunt bouwen.

Onbeperkt mailadressen

Lees meer

Hoe handig is het als je facturen binnenkomen via ‘factuur@jouwdomein.nl’! Bij mijn premium hosting kun je onbeperkt e-mailadressen aanvragen.

SEO

Lees meer

SEO is belangrijk voor je website. Bij mijn Premium hosting krijg je een basis installatie voor SEO op je website.

Onderhoud

Lees meer

Je website moet natuurlijk veilig blijven en daarom is het belangrijk om alle plugins, thema’s en WordPress zelf up to date te houden. Ik neem dit voor je uit handen, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken.

Beveiliging

Lees meer

Je website moet beveiligd worden tegen ongeoorloofde toegang, anders is het mogelijk dat er via jouw website spam verstuurd gaan worden. Dat wil je niet. Daarom installeer ik goede beveiliging op jouw site.

Google Analytics

Lees meer

Iedere maand krijg je een pdf opgestuurd van Google Analytics met de cijfers die voor jouw website belangrijk zijn.

Een goede website is meer dan een visitekaartje op het internet. Een goede website vertelt jouw ideale klant waarom jij de persoon bent om mee in zee te gaan. Of je nu business coach of webshophouder bent, iedereen heeft een website nodig die klanten trekt. En niet zomaar klanten: klanten waar jij mee wil samenwerken.

Een website is een beleving. Er gebeurt iets. Al is het maar een bewegende knop of een stuk tekst die met een animatie in je site geladen wordt. Ik kan je helpen bij het maken van zo’n beleving.

Samen werken aan jouw website

Wat is er mooier dan je website onder je handen tevoorschijn zien te komen? Daarom werken we samen aan jouw website. Of je nu een hele nieuwe website wil of alleen een ander design. Beide opties kunnen we aan samen doen. Bij jou op locatie of aan mijn keukentafel.

Ik heb een aantal jaar met Martha mogen werken. Vanaf het allereerste begin heeft ze mij geholpen om de WordPress website van mijn bedrijf te maken. Even een ander lettertype of een belangrijke plugin installeren, updates doen en wijzigingen aanbrengen in mijn webshop, ze deed alles op een zeer snelle en professionele manier. Ook bij mijn lanceringen en bij drukke periodes kon ik rekenen op haar kennis en stressbestendigheid in het oplossen van problemen of meedenken met wijzigingen. Echt zo ontzettend fijn om haar ernaast te hebben gehad in al die jaren. Iemand die ik vertrouwde achter de schermen en die mij dingen uit handen nam waar ik zelf niet goed in was. Martha is een topper!

Christa Krommenhoek

Life of Chrisje

Hoe brief je een websitebouwer in 9 stappen

De kans is groot dat je ooit een keer een website moet laten bouwen of opfrissen voor je bedrijf of je blog. Dan kan dit stappenplan je helpen bij het inlichten van je websitebouwer. Oftewel: hoe brief je een websitebouwer in negen stappen? Het is op zich niet heel...

Lees meer

Help ik heb een website!

Je hebt een website en je wil er geld mee verdienen. Hoe doe je dat dan? Daarvoor zijn er verschillende mogelijkheden. Wij bespreken er vier.

Lees meer

Mijn portfolio

Neem contact op

Heb je een vraag of wil je een offerte aanvragen? Neem dan contact op via onderstaand formulier.

Offerteaanvraag

Nieuwe site of restyling

2 + 6 =

Industrieweg 82 K, Berkel en Rodenrijs

Alleen op afspraak

info@drspee.nl

Pin It on Pinterest