#WOT deel 1: verbinden

7 januari 2016 | Overige, WOT | 6 reacties

handen vast verbinden met elkaarVerbinden ~aaneenvoegen, binden, combineren, conjugeren, copuleren, engageren, samenbundelen, schakelen, aaneenschakelen, aanhechten, aansluiten, breien, koppelen, liëren, paren, samenvatten, samenvoegen, verenigen verplichten omzwachtelen

Mooi woord om zo’n eerste WOT mee te beginnen. Verbinden. Het gaat mij om het verbinden van mensen: ze met elkaar in contact brengen. Mensen die iets voor elkaar kunnen betekenen samenbrengen en dan mooie dingen creëren. Dat is waar ik aan denk bij het woord ‘verbinden’.

Delen is verbinden

Waar denk jij aan bij het woord verbinden? Ik lees het graag mee.

#WOT: betekent Write on Thursday. Iedere donderdag verschijnt er een woord waarover je iets kunt schrijven, vloggen of ploggen. Laat hier een link achter naar je eigen blog zodat iedereen mee kan lezen.

Serienavigatie#WOT deel 2: F5-en >>
Ik ben Martha

Ik ben Martha

Leuk dat je mijn blog leest! Ik ben schrijver, blogger en websitebouwer en het is mijn missie om de wereld van meer (auteurs)websites te voorzien. Wil je een website voor je eigen bedrijf? Heb je interesse in een ghostblogger of nieuwe teksten voor je website? Wil je een tekst laten nakijken? Neem dan contact met mij op!

Meer weten over spelling?

Ga dan naar spelling.nl

Categorieën

Pin It on Pinterest