fbpx

Vooruitzicht ~ kans, perspectief, uitzicht, verschiet, verwachting

De verwachtingen zijn wat mij betreft weer hoog gespannen: vanavond begint Wie is de mol? Het mooie is dat ik het programma dit jaar ook op het normale tijdstip kan volgen omdat ik geen andere verplichtingen heb vanavond. Ook kan ik nu de tweets volgen met de #widm.

De molIk ben benieuwd naar de opdrachten die de kandidaten moeten uitvoeren, wie er als eerste moet vertrekken, waar ze naar toe geweest zijn. En natuurlijk de hoofdvraag: Wie Is De Mol? Wie er wint, vind ik eigenlijk nog het minst belangrijke van het spelletje.

Ik volg De Mol al sinds het allereerste begin in 1999. En iedere keer was het spannend: wie is de mol, welke opdrachten moeten ze doen en welke kunstjes flikt de mol om ze te saboteren?

Nog leuker was het toen er ineens een oud-studiegenootje van mij meedeed in 2003. Zij bleek ook nog eens de mol te zijn in dat jaar! Dit was gelijk ook het laatste jaar dat onbekende Nederlanders het spel speelden. Vanaf 2004 werden het min of meer bekende Nederlanders.

Min of meer BN’-ers omdat ik van de kandidaten van dit jaar alleen Joep van Deudekom zo op het eerste gezicht ken. Als ik de lijst bekijk, dan zie ik dat ik er nog twee van naam ken. Weer een lijst met voor mij onbekende bekende Nederlanders dus. Maar dat mag de pret niet drukken. Er liggen voor mij in ieder geval dertien leuke, spannende weken in het verschiet!

 

Pin It on Pinterest