#WOT deel 10: Werelds

6 maart 2014 | Overige, WOT | 4 reacties

Werelds ~ 1) Aards 2) Frivool 3) Lichtvaardig 4) Mundaan 5) Mondain 6) Mondian 7) Niet kerkelijk 8) Niet christelijk 9) Onheilig 10) Ongewijd 11) Profaan 12) Seculair 13) Tijdelijk 14) Tellurisch 15) Vleselijk 16) Wereldlijk

Wereldvreemde mensen ken ik wel. Ik denk eigenlijk dat ze niet wereldvreemd zijn, maar gewoon zichzelf durven zijn. Ik reageer hier op het blog van Irene die geen groter compliment kent dan het woord werelds. Ze werd aangenaam verrast door een buurvrouw die ineens een oplossing verzon voor een probleem.

Werelds is voor mij iemand die met twee benen op de grond staat. Sterker nog, met twee voeten in de klei zelfs. Iemand die kan relativeren en mijn doordravendheid kan temperen. Ik ben er nog niet veel tegengekomen overigens die dat kunnen.

Wat ik ook werelds vind….

Thomas van Luyn heeft zijn boek vanavond voor me gesigneerd! Ik vind het geweldig! Nee, ik vind het werelds!

werelds, gesigneerd

Gesigneerd door Thomas van Luyn!

Ik zal even vertalen wat er staat:

Voor Martha die in de Bloemenbuurt woont. Koot & Bie hadden een nummer “Bah bah Bloemenbuurt!” Maar dat ging over Hilversum geloof ik

Wat ben ik waanzinnig trots!

 

Serienavigatie<< WOT deel 9: gedreven#WOT deel 11: jungle >>
Ik ben Martha

Ik ben Martha

Leuk dat je mijn blog leest! Ik ben schrijver, blogger en websitebouwer en het is mijn missie om de wereld van meer (auteurs)websites te voorzien. Wil je een website voor je eigen bedrijf? Heb je interesse in een ghostblogger of nieuwe teksten voor je website? Wil je een tekst laten nakijken? Neem dan contact met mij op!

Meer weten over spelling?

Ga dan naar spelling.nl

Categorieën

Pin It on Pinterest