fbpx
Dit is deel 11 van 51 in de serie WOT 2017

Joker ~ 1) Bepaalde speelkaart 2) Drieënvijftigste speelkaart 3) Extra speelkaart 4) Figuur in het kaartspel 5) Grappenmaker 6) Kaart 7) Kaartterm 8) Leukerd 9) Nar 10) Narrenfiguur 11) Overscharige kaart 12) Paljas 13) Passepartoutkaart 14) Potsenmaker 15) Ridicule speelkaart 16) Schalk 17) Speciale speelkaart 18) Speelkaart 19) Wildcard

jokerVandaag zet ik even de joker in. Ik ben ziek. Al sinds dinsdag.

Daarom een heel korte #WOT blog. Ik zet de joker in. Aan jullie de taak om te vertellen: staan we voor joker? Of heb jij hele andere ideeën bij het woord joker? Ik lees het graag vanaf mijn bank.

#WOT: betekent Write on Thursday. Iedere donderdag kies ik een woord waarover je iets kunt schrijven, vloggen of ploggen. Laat hier een link achter naar je eigen blog zodat iedereen mee kan lezen.

Oorspronkelijk begon Karin Ramaker met de WOT. Na wat omzwervingen via Irene en Hendrik-Jan, kwam de WOT uiteindelijk bij mij terecht. Ik schrijf de WOT nu sinds 2014.

Serienavigatie<< #WOT deel 10: toon#WOT deel 12: verlangen >>

Pin It on Pinterest