fbpx

verkiezingenVerkiezingen ~ 1) Electie 2) Idols voor politici (crypt.) 3) Keus 4) Keur 5) Keus, keuze 6) Keuze 7) Kiezing 8) Stemming 9) Uitverkiezing 10) Verlangen 11) Volksstemming 12) Voorkeur

De verkiezingen komen eraan! Maar deze verkiezingen gaan over landelijke thema’s in plaats van provinciale thema’s. Heb jij enig idee wie er in jouw provincie op de lijst staan? Ik niet.

En al die debatten op tv. Ik word er toch een beetje moe van: het geschreeuw van blanke witte mannen (zoals Jeroen Pauw dat gisteren zei) die allemaal zeggen stem op mij, want dan zorg ik dat het beter wordt. De stokpaardjes die bereden worden.

Ik weet nog steeds niet wat ik moet stemmen bij deze verkiezingen.

Wat vind jij van deze verkiezingen?

Ga je stemmen? Zou je misschien deze verkiezingen willen afschaffen? Kijk jij de debatten met landelijke politici? Laat je je leiden door een stemwijzer? Ik ben er een beetje confuus van, maar jullie hebben vast een helder idee: ik lees het weer graag!

#WOT: betekent Write on Thursday. Iedere donderdag verschijnt er een woord waarover je iets kunt schrijven, vloggen of ploggen. Laat een link achter naar je eigen blog onder het woord van die week zodat iedereen mee kan lezen.

De #WOT is bedacht door Karin Ramaker. Daarna is het overgenomen doorIrene van Putten en Hendrik-Jan de Wit.

Serienavigatie<< #WOT deel 10: confrontatie#WOT deel 12: fietsen >>

Pin It on Pinterest