#WOT deel 16: ongeduld

16 april 2015 | Overige, WOT | 3 reacties

Dit is deel 16 van 53 in de serie WOT 2015

Ongeduld ~ 1) Drift 2) Gemoedsgesteldheid 3) Gejaagdheid 4) Haast 5) Onrust 6) Rusteloosheid 7) Spanning

Iedereen kan ongeduldig zijn. Dat bleek bijvoorbeeld gisterochtend toen een niet nader te noemen dame *kuch*Irene*kuch* mij op twitter vroeg waar de #WOT bleef en er vervolgens in dezelfde tweet achter kwam dat het pas woensdag was en niet donderdag.

Juffie ongeduld

Zelf heb ik ook niet vooraan gestaan in de rij toen het geduld werd uitgedeeld. “Juffie ongeduld” werd ik wel eens genoemd door mijn ouders. Meer dan eens. Daarom heb ik het waarschijnlijk onthouden.

Juffie ongeduld wilde graag alles op het moment dat ze erom vroeg, maar dat ging natuurlijk niet altijd. De cadeautjes met mijn verjaardag en Sinterklaas konden niet snel genoeg uitgepakt. En zelfs nu ben ik bij tijd en wijlen nog een ongeduldig miepje.

En hoe is dat bij jou? Stond je vooraan toen het geduld werd uitgedeeld of ben je net als ik een juffie ongeduld? Voor de heren: er is vast een equivalent van het juffie verhaal, maar dat ken ik niet. Ben jij iemand die met zijn vingers op de tafel trommelt als je koffie niet snel genoeg uitgeserveerd wordt bij de Starbucks of heb jij een engelengeduld?

Kortom, gooi jij je computer het raam uit als iets niet lukt of sta je gelaten in de file met een air dat het je tijd wel duren zal. Laat het vooral weer weten. Ik hoop dat ik niet de enige ben die de zaken liever nog gisteren dan vandaag wil hebben.

#WOT: betekent Write on Thursday. Iedere donderdag verschijnt er een woord waarover je iets kunt schrijven, vloggen of ploggen. Laat een link achter naar je eigen blog onder het woord van die week zodat iedereen mee kan lezen.

De #WOT is bedacht door Karin Ramaker. Daarna is het overgenomen door Irene van Putten en Hendrik-Jan de Wit.

Serienavigatie<< #WOT deel 15: water#WOT deel 17: ontbijt >>
Ik ben Martha

Ik ben Martha

Leuk dat je mijn blog leest! Ik ben schrijver, blogger en websitebouwer en het is mijn missie om de wereld van meer (auteurs)websites te voorzien. Wil je een website voor je eigen bedrijf? Heb je interesse in een ghostblogger of nieuwe teksten voor je website? Wil je een tekst laten nakijken? Neem dan contact met mij op!

Meer weten over spelling?

Ga dan naar spelling.nl

Categorieën

Pin It on Pinterest