WOT deel 17: geen

29 april 2017 | WOT | 7 reacties

Dit is deel 16 van 51 in de serie WOT 2017

Geen ~ 1) Generhande 2) Generlei 3) Grieks achtervoegsel 4) Helemaal niets 5) Hoofdtelwoord 6) Minder dan een 7) Neen 8) Negatie 9) Negatief 10) Niemand 11) Niet 12) Niet één 13) Niets 14) Onbepaald hoofdtelwoord 15) Onbepaald voornaamwoord 16) Ontkennend voornaamwoord 17) Ontkennend telwoord 18) Ontkennend voornaamwoord 19) Ontkenning 20) Telwoord

Wat? Een WOT op zaterdag? Een WOS? Ja, voor een keer een WOT op zaterdag. Er was donderdag geen WOT en Carel schreef dus zelf een WOT. Ik was zelf niet de vrijmarkt aan het afstruinen en ook de bloemetjes niet aan het buiten zetten.

Ik was bezig met het design van mijn nieuwe site en dat gaf me heel even dikke paniek, omdat met het overzetten iets niet helemaal goed ging. Maar uiteindelijk heb ik het om half drie ‘s nachts kunnen oplossen en dat gaf me rust. Toen kon ik naar bed.

Geen paniek!

Uiteindelijk weet ik het zelf ook op te lossen. Ik heb een maatje waar ik mee kan sparren (letterlijk en figuurlijk) en zo kwam ik tot de oplossing. Mijn subdomein gaf problemen met een pagina die ik hetzelfde had genoemd. En dat vindt WordPress vreemd. Toen ik die pagina hernoemde in deze site, ging het allemaal goed en waren er geen problemen meer. Inmiddels was het dus al wel half drie.

Ik heb dus een nieuwe site. Dat komt omdat ik mijn websiteactiviteiten heb ondergebracht in een nieuw bedrijf. Samen met mijn trainingsmaatje heb ik nu een VOF, waar ik websites ga maken. Hij kan programmeren, we vullen elkaar goed aan en werken goed samen. We hebben al een aantal websites gemaakt samen en het werd dus op 3 maart officieel. Mijn websiteactiviteiten zijn nu te vinden op Focus Websites!

Op deze sites blijven dus de teksten, de workshops en de blogs belangrijk. Mijn workshops vind je op het subdomein. Er staat daar in ieder geval een basiscursus verhalen schrijven, die gratis te doen is. Als je verdieping wil, kun je voor een van de modules kiezen. Er zullen langzaamaan steeds meer modules bij komen. Je kunt daar onder andere de module personages ontwikkelendialogen schrijven en de structuur van je verhaal vinden.

Het is geen verplichting om te gaan kijken, maar natuurlijk wel leuk!

En geen woord voor de WOT? Dat kan natuurlijk niet! Dus leef je vooral nog uit voor de WOT. Carel deed dit al.

#WOT: betekent Write on Thursday. Iedere donderdag kies ik een woord waarover je iets kunt schrijven, vloggen of ploggen. Laat hier een link achter naar je eigen blog zodat iedereen mee kan lezen.

Oorspronkelijk begon Karin Ramaker met de WOT. Na wat omzwervingen via Irene en Hendrik-Jan, kwam de WOT uiteindelijk bij mij terecht. Ik schrijf de WOT nu sinds 2014.

 

Serienavigatie<< #WOT deel 16: serendipiteit#WOT deel 18: theater >>
Ik ben Martha

Ik ben Martha

Leuk dat je mijn blog leest! Ik ben schrijver, blogger en websitebouwer en het is mijn missie om de wereld van meer (auteurs)websites te voorzien. Wil je een website voor je eigen bedrijf? Heb je interesse in een ghostblogger of nieuwe teksten voor je website? Wil je een tekst laten nakijken? Neem dan contact met mij op!

Meer weten over spelling?

Ga dan naar spelling.nl

Categorieën

Pin It on Pinterest