#WOT deel 17: rust

28 april 2016 | Overige, WOT | 5 reacties

Dit is deel 17 van 52 in de serie WOT 2016

Rust ~ 1) Adempauze 2) Bekende personen en groepen 3) Bezitting 4) Beheerstheid 5) Bedaardheid 6) Commando 7) Cesuur 8) Caesuur 9) Deel van wedstrijd 10) Deel van een schip 11) Deel van muziekschrift 12) Dat roest zonder te oxideren (crypt.) 13) Gemoedsrust 14) Gerustheid 15) Glasplaat 16) Gemak 17) Geruststelling 18) Halftime 19) Het niet actief zijn

We gaan maar door en door en door. Nog even dit, nog even dat en ondertussen rennen we onszelf voorbij. Gelukkig heb ik even rust genomen om deze WOT te schrijven. Lekker lui in mijn stoel, laptop op schoot een beetje tikken.

Even wat rust nemen

Maar dat was gisterenavond. Als deze blog online komt, ben ik al weer aan het sporten. Lesje xcore, kopje koffie, lesje step.

Rusten is voor iedereen anders. Voor mij is het gewoon even bijtanken in mijn luie stoel, even niets doen, mijzelf tot rust brengen. Maar voor mij is het ook een beetje haken, nergens anders aan denken dan de volgende steek, de volgende kleur, het volgende project. Mijn hoofd leegmaken. Ook dat is rusten voor mij.

Wat is rusten voor jou? Of denk jij: ik rust wel als ik onder het gras kom te liggen? Ik ben weer heel nieuwsgierig naar jouw manieren om tot rust te komen!

#WOT: betekent Write on Thursday. Iedere donderdag verschijnt er een woord waarover je iets kunt schrijven, vloggen of ploggen. Laat hier een link achter naar je eigen blog zodat iedereen mee kan lezen.

Serienavigatie<< #WOT deel 16: emotie#WOT deel 18: niks >>
Ik ben Martha

Ik ben Martha

Leuk dat je mijn blog leest! Ik ben schrijver, blogger en websitebouwer en het is mijn missie om de wereld van meer (auteurs)websites te voorzien. Wil je een website voor je eigen bedrijf? Heb je interesse in een ghostblogger of nieuwe teksten voor je website? Wil je een tekst laten nakijken? Neem dan contact met mij op!

Meer weten over spelling?

Ga dan naar spelling.nl

Categorieën

Pin It on Pinterest