#WOT deel 18: deadline

30 april 2015 | Overige, WOT | 4 reacties

Deadline ~ 1) Geen telefoonverkeer mogelijk, dan is alles klaar! (crypt.) 2) Limiet 3) Termijn 4) Tijdslimiet 5) Tijdlimiet 6) Uiterste datum 7) Uiterste datum (eng.) 8) Uiterste termijn

Ik werk persoonlijk het beste met een deadline. Als ik weet waar ik naar toe moet werken, dan heb ik een doel. Dan weet ik wanneer iets af moet zijn en dan is het ook af. Geef mij maar een deadline, liefst met consequenties, dan werk ik het beste. En dan lever ik mijn beste werk af.

Er zijn mensen die helemaal in de stress schieten van een deadline. Die verlammen en die kunnen helemaal niets meer. Een deadline is voor deze mensen een straf. Het werkt niet voor hen.

Ik heb zelf nog nooit gehoord van mensen die ertussenin zitten. Mensen die een deadline hebben, maar daar lang van tevoren mee aan de slag gaan en ruim op tijd klaar zijn.

Ik ben dus benieuwd hoe het met jou zit. Ben jij iemand die tegen de klippen werkt om de deadline te halen of ga je rustig aan de slag met je taak? Of zit je ertussenin? Hoe pak jij een taak aan waarbij je een deadline moet halen? Ik lees het weer graag, maar ik moet nu even zelf een deadline halen voor twaalf uur vanavond!

#WOT: betekent Write on Thursday. Iedere donderdag verschijnt er een woord waarover je iets kunt schrijven, vloggen of ploggen. Laat een link achter naar je eigen blog onder het woord van die week zodat iedereen mee kan lezen.

De #WOT is bedacht door Karin Ramaker. Daarna is het overgenomen door Irene van Putten en Hendrik-Jan de Wit.

Serienavigatie<< #WOT deel 17: ontbijt#WOT deel 19: kauwgom >>
Ik ben Martha

Ik ben Martha

Leuk dat je mijn blog leest! Ik ben schrijver, blogger en websitebouwer en het is mijn missie om de wereld van meer (auteurs)websites te voorzien. Wil je een website voor je eigen bedrijf? Heb je interesse in een ghostblogger of nieuwe teksten voor je website? Wil je een tekst laten nakijken? Neem dan contact met mij op!

Meer weten over spelling?

Ga dan naar spelling.nl

Categorieën

Pin It on Pinterest