#WOT deel 2: frustratie

12 januari 2017 | Overige, WOT | 7 reacties

Dit is deel 2 van 51 in de serie WOT 2017

Frustratie ~ 1) Diep gevoelde teleurstelling 2) Ergernis 3) Gevoel van teleurstelling 4) Innerlijke belemmering 5) Onthouding 6) Ontzegging 7) Remming 8) Teleurstelling 9) Verduwing 10) Versmachting

frustratie: ik haat het dat ik huil als ik gefrustreerd benMooi woord versmachting, maar dat even terzijde. Iedereen kent wel frustratie. Als dingen niet lukken, als je voor de zoveelste keer iets fout doet of als je iets ineens na tien jaar anders moet doen.

Die laatste frustratie voelde ik dinsdag. Enorm. Ik ben van karateclub veranderd afgelopen november en nu moet ik natuurlijk sommige dingen anders leren. Als je iets tien jaar lang op een bepaalde manier doet, dan is het lastig om het aan te passen.

En wat ik dan nog frustrerender vind: het wordt uitgelegd, je hoofd snapt wat er moet gebeuren, maar je lichaam doet het nog niet. En dat je dan bang bent dat ze het niet meer uitleggen omdat je niet doet wat er gezegd wordt. Het is geen onwil. Het is tien jaar op een andere manier getraind hebben.

Dat levert mij dus frustratie op

Ik wil zo graag, maar het lukt niet. Ik ben benieuwd wat jouw frustraties zijn. Waar raak jij gefrustreerd van? Of misschien heb jij helemaal geen frustraties? Dat kan natuurlijk ook. Ik lees het uiteraard weer graag!

#WOT: betekent Write on Thursday. Iedere donderdag kies ik een woord waarover je iets kunt schrijven, vloggen of ploggen. Laat hier een link achter naar je eigen blog zodat iedereen mee kan lezen.

Oorspronkelijk begon Karin Ramaker met de WOT. Na wat omzwervingen via Irene en Hendrik-Jan, kwam de WOT uiteindelijk bij mij terecht. Ik schrijf de WOT nu sinds 2014.

Serienavigatie<< #WOT deel 1: kans#WOT deel 3: blauw >>
Ik ben Martha

Ik ben Martha

Leuk dat je mijn blog leest! Ik ben schrijver, blogger en websitebouwer en het is mijn missie om de wereld van meer (auteurs)websites te voorzien. Wil je een website voor je eigen bedrijf? Heb je interesse in een ghostblogger of nieuwe teksten voor je website? Wil je een tekst laten nakijken? Neem dan contact met mij op!

Meer weten over spelling?

Ga dan naar spelling.nl

Categorieën

Pin It on Pinterest