#WOT deel 20: wonder

19 mei 2016 | Overige, WOT | 4 reacties

Dit is deel 20 van 52 in de serie WOT 2016

Wonder ~ een gebeurtenis waaraan een bovennatuurlijke oorsprong toegeschreven wordt.

de zon komt op. Ook een wonder
Soms krijg je een bericht te horen waarvan je denkt: dat is een echt wonder.

Iemand die zonder te leren zijn examen haalt.

Iemand die geneest van een dodelijke ziekte.

Iemand die tegen alle verwachtingen in toch in blijde verwachting is.

Iemand die voor het eerst zijn (klein)kind mag vasthouden.

Iemand die de kans van zijn leven krijgt, die herkent en vervolgens ook grijpt.

De eerste keer dat je gezoend wordt de man of vrouw waar je al zo lang een zware crush voor koestert.

Iemand die op miraculeuze wijze ontsnapt aan een bizar ongeluk.

Iemand die in een grot de gestalte van Maria ziet.

Iemand die…

Nou ja, je begrijpt:

Een wonder

Iedere keer dat ik mijn nichtjes en neefje zie, met ze mag spelen, ze mag knuffelen en kusjes geven, is voor mij een klein wonder. Ook omdat ze helemaal aan de andere kant van het land wonen en ik ze naar mijn zin te weinig zie.

Heb jij wel eens een wonder, groot of klein, meegemaakt? Iets waarvan je zei: “Wow, dat ik dit mag meemaken!”

Ik ben bijzonder nieuwsgierig naar wat jij als wonder beschouwt. Of misschien geloof je helemaal niet in wonderen? Dat kan natuurlijk ook. Laat je reactie achter of een link naar je blog en ik lees het graag!

#WOT: betekent Write on Thursday. Iedere donderdag verschijnt er een woord waarover je iets kunt schrijven, vloggen of ploggen. Laat hier een link achter naar je eigen blog zodat iedereen mee kan lezen.

Serienavigatie<< #WOT deel 19: opluchting#WOT deel 21: service >>
Ik ben Martha

Ik ben Martha

Leuk dat je mijn blog leest! Ik ben schrijver, blogger en websitebouwer en het is mijn missie om de wereld van meer (auteurs)websites te voorzien. Wil je een website voor je eigen bedrijf? Heb je interesse in een ghostblogger of nieuwe teksten voor je website? Wil je een tekst laten nakijken? Neem dan contact met mij op!

Meer weten over spelling?

Ga dan naar spelling.nl

Categorieën

Pin It on Pinterest