#WOT deel 23: cofveve

8 juni 2017 | WOT | 7 reacties

Cofveve ~ 1) als je in slaap valt tijdens het tweeten van onzin 2) Uitroep 3) Tussenwerpsel 4) Cryptisch slotwoord van een president 5) Tweet van Trump op 31 mei 2017 6)…

Misschien is het je ontgaan, misschien ook niet. Trump tweette een nieuw woord, genaamd covfefe en dat bleef een flink aantal uren op zijn twitteraccount staan. De volgende ochtend verwijderde hij het weer en maakte er een spelletje van: “Wat betekent cofveve? Veel plezier!”

Het internet ging los. De grappigste tweets, de leukste filmpjes, inhakers in de vorm van petjes, t-shirts en koffiemokken… Douwe Egberts haakte meteen in:

Nu dacht ik dus: wat een leuk woord! Je komt niet zo vaak nieuwe woorden tegen. En de hype erom heen vind ik helemaal humor. Inclusief een groot deel van de inhakers.

En ik daag jullie uit: wat betekent cofveve volgens jullie? Ik lees graag jullie hilarische bijdragen aan deze WOT.

#WOT: betekent Write on Thursday. Iedere donderdag kies ik een woord waarover je iets kunt schrijven, vloggen of ploggen. Laat hier een link achter naar je eigen blog zodat iedereen mee kan lezen.

Oorspronkelijk begon Karin Ramaker met de WOT. Na wat omzwervingen via Irene en Hendrik-Jan, kwam de WOT uiteindelijk bij mij terecht. Ik schrijf de WOT nu sinds 2014.

.

Serienavigatie<< #WOT deel 22: luisteren#WOT deel 24: recept >>
Ik ben Martha

Ik ben Martha

Leuk dat je mijn blog leest! Ik ben schrijver, blogger en websitebouwer en het is mijn missie om de wereld van meer (auteurs)websites te voorzien. Wil je een website voor je eigen bedrijf? Heb je interesse in een ghostblogger of nieuwe teksten voor je website? Wil je een tekst laten nakijken? Neem dan contact met mij op!

Meer weten over spelling?

Ga dan naar spelling.nl

Categorieën

Pin It on Pinterest