fbpx

Extravert ~ 1) In frankrijk groener dan groen 2) Mededeelzaam 3) Naar buiten gekeerd 4) Naar buiten gericht

Gek eigenlijk, dat de definities zoals hierboven eigenlijk niet volledig de lading van het woord extravert dekken. Eens kijken of ik er een poging toe kan doen.

Extravert is voor mij een persoon die heel spontaan overkomt, een flapuit en spring-in-het-veld. Iemand die misschien zelfs enigszins naïef kan overkomen, voor alles in is en uitbundig aanwezig is.

Wat extravert voor mij betekent

Ik moet altijd aan een van mijn beste vriendinnen denken als ik aan het woord extravert denk. Ze is een echte wereldreizigster. Is alleen nog niet in Australië en Afrika geweest en doet waar ze zin in heeft. Er is zelfs een video van haar viral gegaan:

Dit noem ik een extravert iemand. Overigens: om zes uur ’s ochtends is zij voor iemand met een ochtendhumeur geen pretje.

Wat is voor jullie extravert? Ben je zelf extravert of juist introvert? Ik ben nieuwsgierig!

#WOT: betekent Write on Thursday. Iedere donderdag verschijnt er een woord waarover je iets kunt schrijven, vloggen of ploggen. Laat een link achter naar je eigen blog onder het woord van die week zodat iedereen mee kan lezen.

De #WOT is bedacht door Karin Ramaker. Daarna is het overgenomen door Irene van Putten en Hendrik-Jan de Wit.

Serienavigatie<< #WOT deel 23: vrouw#WOT deel 25: man >>

Pin It on Pinterest