#WOT deel 26: molen

30 juni 2016 | Overige, WOT | 3 reacties

Dit is deel 26 van 52 in de serie WOT 2016

Molen ~ 1) Apparaat, werktuig of gereedschap 2) Bouwwerk 3) Deel van een hengel 4) Gereedschap 5) Gemaal 6) Inrichting tot fijnmalen van graan 7) Inrichting om graan te malen 8) Maalwerktuig 9) Maaltoestel 10) Maalderij 11) Maalpers 12) Maalinrichting 13) Maalinrichting in een polder 14) Maalinstelling 15) Maalgerei 16) Peperhouder 17) Peperbus

Molen de Hoop in het oude Dorp

Molen de Hoop in het oude Dorp

In Zoetermeer staat een molen. Dat is niet zo gek natuurlijk, iedere zichzelf respecterende stad of zichzelf respecterend dorp heeft nog wel een molen staan.

De molen in Zoetermeer is een werkende molen. Iedere zaterdag kun je daar meel kopen en andere producten die door de molen gemaakt worden.

En zo ben ik dus al drie weken bezig om op zaterdag bij de molen langs te gaan. Sinds ik zelf brood bak, wil ik daar mijn meel vandaan halen maar het komt er steeds niet van.

Hebben jullie ook een mooi verhaal over een molen of heb je een ander idee over molens? Misschien heb je er wel een klap van gehad? Ik lees het graag!

#WOT: betekent Write on Thursday. Iedere donderdag verschijnt er een woord waarover je iets kunt schrijven, vloggen of ploggen. Laat hier een link achter naar je eigen blog zodat iedereen mee kan lezen.

Serienavigatie<< #WOT deel 25: zomer#WOT deel 27: sterk >>
Ik ben Martha

Ik ben Martha

Leuk dat je mijn blog leest! Ik ben schrijver, blogger en websitebouwer en het is mijn missie om de wereld van meer (auteurs)websites te voorzien. Wil je een website voor je eigen bedrijf? Heb je interesse in een ghostblogger of nieuwe teksten voor je website? Wil je een tekst laten nakijken? Neem dan contact met mij op!

Meer weten over spelling?

Ga dan naar spelling.nl

Categorieën

Pin It on Pinterest