#WOT deel 27: geluk

2 juli 2015 | Overige, WOT | 2 reacties

Geluk ~ 1) Angst 2) Als alles goed gaat 3) Bof 4) Bezit verwerven 5) Buitenkans 6) Buitenkansje 7) Ben verkeerd begonnen kom er niet meer uit (crypt.) 8) De geluksgodin 9) Fortuin 10) Gelukkigheid 11) Gunstig toeval 12) Gelukkig zijn 13) Hangertje 14) Heil 15) Hazard 16) Het valt mee 17) Ik heb hem verknald (crypt.) 18) Kans 19) Meevaller

Laatst overzag ik mijn leven en ik schrok me lam: ik ben zowaar gelukkig! Ik voel me gelukkig en ik straal het ook uit. Het lijkt zelfs of het geluk me inmiddels toelacht. En dat voelt verdomde goed.

Het geluk zit in de rest van de kamer

Als ongeluk in een klein hoekje zit, dan heeft geluk dus veel meer ruimte. Dat is een goede boodschap. Ik ben uit het hoekje gekropen en dat merk ik inmiddels goed. Ik heb lieve vrienden om mij heen (als ik ze zou opnoemen, dan ga ik geheid iemand vergeten of te kort doen), fijne mensen waar ik mee mag werken, leuke familie en ik heb besloten dat karma de rest mag opknappen. Dat geeft een hoop rust.

Geluk is voor mij dus al het bovenstaande en meer: de orchideeën die opnieuw bloeien (en dat is me echt nog nooit gelukt), een spontaan drankje bij een gelijkgestemde drinken, een leuk telefoongesprek met een vriendin en nu genieten van de volle maan die recht op mijn balkon schijnt in mijn heerlijke huisje. Dat huisje waar ik me ontzettend fijn en gelukkig voel en het prachtige zomerweer, waardoor ik nu dit blog om twaalf uur ‘s nachts nog buiten zit te typen in het licht van de volle maan.

Kortom: because I’m happy! Hoe staat het met jullie geluk? Waar worden jullie blij en gelukkig van? Ik ben echt heel benieuwd naar jullie geluk. Deel het met de rest van de wereld en maak iedereen een beetje blijer en gelukkiger!

#WOT: betekent Write on Thursday. Iedere donderdag verschijnt er een woord waarover je iets kunt schrijven, vloggen of ploggen. Laat een link achter naar je eigen blog onder het woord van die week zodat iedereen mee kan lezen.

De #WOT is bedacht door Karin Ramaker. Daarna is het overgenomen door Irene van Putten en Hendrik-Jan de Wit.

Serienavigatie<< #WOT deel 26: kunst#WOT deel 28: karma >>
Ik ben Martha

Ik ben Martha

Leuk dat je mijn blog leest! Ik ben schrijver, blogger en websitebouwer en het is mijn missie om de wereld van meer (auteurs)websites te voorzien. Wil je een website voor je eigen bedrijf? Heb je interesse in een ghostblogger of nieuwe teksten voor je website? Wil je een tekst laten nakijken? Neem dan contact met mij op!

Meer weten over spelling?

Ga dan naar spelling.nl

Categorieën

Pin It on Pinterest