#WOT deel 27: sterk

7 juli 2016 | Overige, WOT | 6 reacties

Dit is deel 27 van 52 in de serie WOT 2016

Sterk ~ 1) Aanzienlijk 2) Allemachtig 3) Aanmerkelijk 4) Bedreven 5) Bestand 6) Bitter 7) Braaf 8) Buitenmate 9) Boud 10) Bestendig 11) Compact 12) Considerabel 13) Duurzaam en stevig 14) Duurzaam 15) Drastisch 16) Doortastend 17) Doordringend 18) Dapper 19) Eerlijk 20) Erg 21) Energiek 22) Fiks 23) Forte (muz.) 24) Forto 25) Fors 26) Flink uit de kluiten gewassen

hulp vragen is moeilijk, maar soms hard nodigDe meeste sterke verhalen herken je wel. Vaak zie je deze constructie: “een vriend van een vriendin van mij…” En dan weet je al dat het verhaal waarschijnlijk een tikkeltje overdreven zal zijn.

Net als vissers die dan terugkomen en vertellen dat ze een snoek van wel anderhalve meter hebben gevangen. Het zal eerder anderhalve decimeter zijn. Een sterk verhaal.

Ook ik heb een sterk verhaal

Ik heb namelijk ooit een stuk beton van 7 centimeter doorgeslagen met een vuist. Jammer genoeg is dit sterke verhaal gewoon echt waar. Als ik nou had gezegd dat het stuk beton moedig weerstand bood was het sterker geweest.

Ik ben nu heel benieuwd naar jullie sterke verhalen. Nu mag je een keer echt opscheppen! Of misschien heb jij wel een heel ander idee van wat sterk is. Kom maar door: ik lees jullie graag!

#WOT: betekent Write on Thursday. Iedere donderdag verschijnt er een woord waarover je iets kunt schrijven, vloggen of ploggen. Laat hier een link achter naar je eigen blog zodat iedereen mee kan lezen.

Serienavigatie<< #WOT deel 26: molen#WOT deel 28: teveel >>
Ik ben Martha

Ik ben Martha

Leuk dat je mijn blog leest! Ik ben schrijver, blogger en websitebouwer en het is mijn missie om de wereld van meer (auteurs)websites te voorzien. Wil je een website voor je eigen bedrijf? Heb je interesse in een ghostblogger of nieuwe teksten voor je website? Wil je een tekst laten nakijken? Neem dan contact met mij op!

Meer weten over spelling?

Ga dan naar spelling.nl

Categorieën

Pin It on Pinterest