fbpx
Dit is deel 29 van 52 in de serie WOT 2016

Workshop ~ 1) Atelier 2) Bijeenkomst 3) Cursus 4) Clinic 5) Praktijkcursus 6) Soort praktijkles 7) Werkplaats

Foto tijdens de workshop Gisteren volgde ik de workshop creatief schrijven bij Lottie Rothuizen. Sowieso leuk om iemand te ontmoeten die ik van Twitter ken, maar ook super om de workshop te volgen. Nu vraag je je misschien af: “Waarom volgt Martha een workshop?” Dat ga ik uitleggen.

Ik liep een beetje vast

Ik ben zo bezig met alle min of meer verplichte blogs dat ik het creatieve een beetje kwijt ben geraakt. Daarom heb ik de workshop gevolgd. Het resultaat is het verhaal dat ik gisteren plaatste.

En er zit nog een verhaal in de pijplijn!

Zo’n workshop laat je andere dingen doen

Haalt je uit je comfortzone. Laat je ‘out of the box’ denken. Bij gebrek aan een betere omschrijving.

Heb jij wel eens een workshop gevolgd? Heb je daar goede ervaringen mee? Ik lees het weer graag!

#WOT: betekent Write on Thursday. Iedere donderdag verschijnt er een woord waarover je iets kunt schrijven, vloggen of ploggen. Laat hier een link achter naar je eigen blog zodat iedereen mee kan lezen.

Serienavigatie<< #WOT deel 28: teveel#WOT deel 30: concept >>

Pin It on Pinterest