#WOT deel 3: sleutel

15 januari 2015 | Overige, WOT | 11 reacties

Sleutel nieuwe huis en dan zo'n uitzicht

Uitzicht vanuit mijn nieuwe huis

Sleutel – 1) Apparaat, werktuig of gereedschap 2) Clavis (Latijn) 3) Code 4) Codering 5) Deuropener 6) Deel van een viool 7) Deel van een telegraaf 8) Deel van een strijkinstrument 9) Deel van een gebouw 10) Deel van strijkinstrument 11) Deel van telegraaf 12) Deel van viool 13) Deel van een slot 14) De oplossing komt op het slot (crypt.) 15) Gereedschap

Gisteren kreeg ik de sleutel van mijn nieuwe huisje. Wat zeg ik? De sleutel? Zeg maar gerust de sleutels! In totaal een stuk of acht. Die moet ik allemaal zo’n kleurtje gaan geven anders weet ik echt niet welke waarbij hoort.

Zo’n sleutel kan heel symbolische betekenissen hebben, bijvoorbeeld het begin van iets nieuws, maar ook iets heel ouds afsluten.

Ik ben heel benieuwd naar jouw associaties met het woord sleutel. Laat je je link naar je blog achter in de reacties. Daar ben ik heel benieuwd naar.

#WOT: betekent Write on Thursday. Iedere donderdag verschijnt er een woord waarover je iets kunt schrijven, vloggen of ploggen. Laat een link achter naar je eigen blog onder het woord van die week zodat iedereen mee kan lezen.

De #WOT is bedacht door Karin Ramaker. Daarna is het overgenomen door Irene van Putten en Hendrik-Jan de Wit.

Serienavigatie<< #WOT deel 2: massage#WOT deel 4: slaap >>
Ik ben Martha

Ik ben Martha

Leuk dat je mijn blog leest! Ik ben schrijver, blogger en websitebouwer en het is mijn missie om de wereld van meer (auteurs)websites te voorzien. Wil je een website voor je eigen bedrijf? Heb je interesse in een ghostblogger of nieuwe teksten voor je website? Wil je een tekst laten nakijken? Neem dan contact met mij op!

Meer weten over spelling?

Ga dan naar spelling.nl

Categorieën

Pin It on Pinterest