#WOT deel 30: concept

28 juli 2016 | Overige, WOT | 5 reacties

Concept ~ 1) Begrip 2) Deel van plan 3) Delineatie 4) Eerste ontwerp 5) Idee 6) Klad 7) Model 8) Ontwerp 9) Opzet 10) Plan 11) Planning 12) Ruwe schets 13) Schets 14) Schema 15) Toonbeeld 16) Uitgeschreven plan 17) Voorlopige formulering 18) Voorlopig ontwerp 19) Voorbeeld 20) Voorlopige versie 21) Wijsgerig begrip

Mooi concept: cappuccino De #WOT van deze week heeft een week in concept gestaan. Tot ik hem vandaag publiceerde. Eigenlijk vertel ik nu een leugen, want hij stond tot en met dinsdag in concept. Daarna heb ik hem op ingepland gezet. Dat vind ik zo mooi aan WordPress.

Dat je blogs in concept kunt laten staan

Tot je eraan toe bent om hem te publiceren en te kijk te zetten voor de hele wereld. Of in ieder geval voor degenen die het lezen willen.

Een ander mooi concept vind ik het lopend buffet

Sinds mijn gastric bypass eet ik nog maar heel weinig. Een concept dat je in restaurants maar niet krijgt uitgelegd. Ik eet weinig. Daarom wil ik kinderporties. Niet omdat ik gierig ben of zo maar gewoon omdat ik het zonde vind dat je zoveel eten moet weggooien. “U bent volwassen dus u mag geen kindermenu.”

Gelukkig denken ze hier in Duitsland met me mee: “Wir haben ein Buffet. Sie können dann selbst entschieden wieviel Sie auf ihrem Teller setzt.”

Niet slecht hé van die Duitsers! Dinsdagavond had ik voor het eerst mein Teller leer!

Hebben jullie nog mooie concepten die jullie willen delen? Ik hoor het graag!

#WOT: betekent Write on Thursday. Iedere donderdag verschijnt er een woord waarover je iets kunt schrijven, vloggen of ploggen. Laat hier een link achter naar je eigen blog zodat iedereen mee kan lezen.

Serienavigatie<< #WOT deel 29: workshop#WOT deel 31: sterrenbeeld >>
Ik ben Martha

Ik ben Martha

Leuk dat je mijn blog leest! Ik ben schrijver, blogger en websitebouwer en het is mijn missie om de wereld van meer (auteurs)websites te voorzien. Wil je een website voor je eigen bedrijf? Heb je interesse in een ghostblogger of nieuwe teksten voor je website? Wil je een tekst laten nakijken? Neem dan contact met mij op!

Meer weten over spelling?

Ga dan naar spelling.nl

Categorieën

Pin It on Pinterest