#WOT deel 43: evolutie

31 oktober 2014 | Overige, WOT | 0 Reacties

evolutie (v.; -s) [<Fr. évolution of Lat. evolutio], 1 draaiende beweging, syn. zwenking; 2 (bij uitbr.) ingewikkelde bewegingsfiguur: evoluties op het slappe koord3 (mil.) zwenking van troepen (van een vloot), beweging m.betr.t. stelling of opstelling; 4 geleidelijke ontwikkeling tot iets anders, m.n. tot iets hogers of beters, tgov. revolutie: het ontstaan en de evolutie van een eigen Noordnederlandse plastiek (NRC); 5 ontwikkeling van het leven op aarde, vgl. evolutietheorie.

Van Neandertaler tot homo computeris:

 

Van die plaatjes die over het internet zwerven – zogenaamde evolutie. Ik zit altijd rechtop achter mijn laptop!

Oké die is wel heel flauw, maar het is laat en vrijdagavond en ik ben op het moment erg moe en heel blij dat het weekend aanbreekt. Dus veel zinnigs gaat er vandaag niet meer uitkomen. Ik denk dat ik gewoon liever een mooi blog link. Dat van Hendrik-Jan die prachtig heeft geschreven over de Evolutie van een huwelijk van Rebekkah W.R. Bremmer.

Bij de #WoT schrijven bloggers over een woord (of een foto zoals vandaag). Elke donderdag verschijnt een nieuw woord waarover je kunt bloggen. Deelname is geheel vrijblijvend. Plaats een reactie onder het bericht Hendrik-Jan waarin je het linkje plaatst naar je blog.

De #WoT is opgezet door Karin Ramaker en daarna door Irene van Putten overgenomen. Vanaf september 2014 houdt Hendrik-Jan de Wit het stokje in zijn hand.

Serienavigatie<< #WOT deel 42: p.m.s.#WOT deel 44: duikelen >>
Ik ben Martha

Ik ben Martha

Leuk dat je mijn blog leest! Ik ben schrijver, blogger en websitebouwer en het is mijn missie om de wereld van meer (auteurs)websites te voorzien. Wil je een website voor je eigen bedrijf? Heb je interesse in een ghostblogger of nieuwe teksten voor je website? Wil je een tekst laten nakijken? Neem dan contact met mij op!

Meer weten over spelling?

Ga dan naar spelling.nl

Categorieën

Pin It on Pinterest