#WOT deel 43: zin

27 oktober 2016 | Overige, WOT | 5 reacties

Dit is deel 43 van 52 in de serie WOT 2016

Zin ~ 1) Absurd 2) Aardigheid 3) Animo 4) Belangstelling 5) Bestaansreden 6) Belang 7) Begrip 8) Bedoeling 9) Begeerte 10) Betekenis 11) Bijbelse figuur of naam 12) Doel 13) Dank 14) Damesblad 15) Deel van een tekst 16) Eetlust 17) Een regel woorden 18) Een regel woorden (crypt.) 19) Fascinatie 20) Fra 21) Frase 22) Geboeidheid 23) Geilheid 24) Gezegde

handen vast, zin

Moeder en dochter

Een mooi woord, slechts drie letters, maar wat kun je er een hoop betekenissen aan geven. Ergens zin in hebben: voedsel. Ergens de zin van inzien: heeft het nut wat ik doe? Maar ook filosofisch: wat is de zin van het leven? Waarom ben ik op deze aardkloot? En natuurlijk de meeste platte vorm van zin: pure lust, beter bekend als geilheid.

Nu heb ik dan een dilemma: ga ik mijn blog wijden aan de zin van het leven of ga ik het hebben over pure geilheid? Misschien kan ik het combineren?

Misschien is de zin van het leven wel zin hebben in iemand?

We zijn tenslotte allemaal op de aarde om ons voort te planten. De allesoverheersende drang om na je eigen leven niet op te houden, maar toch een beetje door te leven in een nazaat. Maar misschien ook niet, getuige de hoeveelheid singles die in Nederland rondlopen. Maar wat is dan de reden van ons rondlopen op deze aarde? “Gaat heen en vermenigvuldigt u” lijkt de lading niet meer te dekken.

Dus wellicht kun jij wat licht op de situatie werpen: wat is het nut van het leven volgens jou? Ik lees het graag.

#WOT: betekent Write on Thursday. Iedere donderdag verschijnt er een woord waarover je iets kunt schrijven, vloggen of ploggen. Laat hier een link achter naar je eigen blog zodat iedereen mee kan lezen.

Serienavigatie<< #WOT deel 42: dialoog#WOT deel 44: alleen zijn >>
Ik ben Martha

Ik ben Martha

Leuk dat je mijn blog leest! Ik ben schrijver, blogger en websitebouwer en het is mijn missie om de wereld van meer (auteurs)websites te voorzien. Wil je een website voor je eigen bedrijf? Heb je interesse in een ghostblogger of nieuwe teksten voor je website? Wil je een tekst laten nakijken? Neem dan contact met mij op!

Meer weten over spelling?

Ga dan naar spelling.nl

Categorieën

Pin It on Pinterest