#WOT deel 5: haast

4 februari 2016 | Overige, WOT | 7 reacties

Dit is deel 5 van 52 in de serie WOT 2016

Iedereen heeft haastHaast ~ 1) Aanstonds 2) Bijna 3) Bekant 4) Bijwoord van graad 5) Bijna op snelheid (crypt.) 6) Bijna spoed (crypt.) 7) Bijna een spoedgeval (crypt.) 8) Gehaastheid 9) Gezwindheid 10) Grote snelheid 11) Grote spoed 12) Gaat hierdoor vaak bijna te snel (crypt.) 13) Haastigheid 14) Ijl 15) Jacht 16) Nagenoeg 17) Nauwelijks 18) Niet helemaal 19) Overijling

“Opzij opzij opzij, maak plaats maak plaats maak plaats, we hebben ongelooflijke haast.” Herman van Veen zong het jaren geleden al. Wat hebben we een haast met zijn allen. 24 uur is niet meer genoeg op een dag. We hebben er minstens 48 nodig.

Nadeel: de week duurt twee keer zo lang. Voordeel: het weekend ook.

Ik zou me zo kunnen voorstellen dat alleen pensionado’s het begrip niet dagelijks ervaren. Wat zijn de manieren waarop jij onthaast? Heb jij onthaasting nodig of vind je de druk juist wel lekker? Ikzelf ga nu in allerijl naar de sportschool om x-core te doen. Lekker schudden met een buis met grit. Dat is mijn onthaasting voordat de haast weer begint. Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

#WOT: betekent Write on Thursday. Iedere donderdag verschijnt er een woord waarover je iets kunt schrijven, vloggen of ploggen. Laat hier een link achter naar je eigen blog zodat iedereen mee kan lezen.

Serienavigatie<< #WOT deel 4: druif#WOT deel 6: ziek zijn >>
Ik ben Martha

Ik ben Martha

Leuk dat je mijn blog leest! Ik ben schrijver, blogger en websitebouwer en het is mijn missie om de wereld van meer (auteurs)websites te voorzien. Wil je een website voor je eigen bedrijf? Heb je interesse in een ghostblogger of nieuwe teksten voor je website? Wil je een tekst laten nakijken? Neem dan contact met mij op!

Meer weten over spelling?

Ga dan naar spelling.nl

Categorieën

Pin It on Pinterest