fbpx

Cadeau ~ 1) Aardigheid 2) Aangeboden geschenk 3) Donatie 4) Dotatie 5) Dat geschenk kost niets (crypt.) 6) Geschenk 7) Gift 8) Om niet 9) Present 10) Presentje 11) Surprise 12) Schenking 13) Voor niets present 14) Voor niets present (crypt.) 15) Waardoor iets van eigenaar verandert

Ik kreeg een cadeau afgelopen dinsdag. Geheel onverwacht. Dat zijn natuurlijk de leukste cadeaus!

Omdat het op het moment niet zo goed gaat met het eten, stuurde zij me een boek over hoe je de knop kan omzetten. De basisgedachte van het boek: ik kan alles eten maar ik wil niet.

Ik was echt superblij met dit cadeau!

Welk cadeau heb jij gehad waardoor je een gat in de lucht sprong? Of is er een cadeau geweest waarvan je  dacht: “Dit had ik liever niet gekregen!”

Ik ben weer nieuwsgierig naar jullie favoriete cadeau. Laat het me weten!

#WOT: betekent Write on Thursday. Iedere donderdag verschijnt er een woord waarover je iets kunt schrijven, vloggen of ploggen. Laat hier een link achter naar je eigen blog zodat iedereen mee kan lezen.

Serienavigatie<< #WOT deel 7: begeerte#WOT deel 9: Machteloosheid >>

Pin It on Pinterest