#12 Interview met Liane Baltus: het proces van schrijven

31 juli 2020 | Podcast | 0 Reacties

Liane vertelt over hoe het is om alleen te schrijven en hoe het is om samen met iemand te schrijven. Wat er komt kijken bij het plotten van een boek als je samen schrijft

Jaargang 1, aflevering 12 | 42 minuten

Liane Baltus is eigenaar van The Spirit of Words. Haar bedrijf helpt je om door middel van intuïtief schrijven het antwoord in jezelf te vinden. Daarnaast is Liane auteur van twee fictieboeken: De Erfgenaam en Het Derde Verbond. De Erfgenaam schreef zij samen met haar dochter.

Liane vertelt over hoe het is om alleen te schrijven en hoe het is om samen met iemand te schrijven. Wat er komt kijken bij het plotten van een boek als je samen schrijft. Ook krijgt zij natuurlijk weer een aantal keuzes voorgelegd met betrekking tot boeken en schrijvers.

Dit zijn de andere boeken die ze noemt in de podcast:

*Vladimir Nabokov – De Verdediging

*Dr Edith E. Eger – De keuze

*De links naar de boeken (behalve naar die van Liane) zijn affiliatelinks. Dat betekent dat ik een percentage krijg van de verkoopprijs als je een boek koopt. Het kost je niets extra’s maar je sponsort mij wel om deze podcast in de lucht te houden. Alvast dank!

Wil jij ook een boek uitgeven en weet je niet waar je moet beginnen? Neem dan contact op met mij via info@drspee.nl en samen maken we jouw boek.

Ik ben Martha

Ik ben Martha

Leuk dat je mijn blog leest! Ik ben schrijver, blogger en websitebouwer en het is mijn missie om de wereld van meer (auteurs)websites te voorzien. Wil je een website voor je eigen bedrijf? Heb je interesse in een ghostblogger of nieuwe teksten voor je website? Wil je een tekst laten nakijken? Neem dan contact met mij op!

Meer weten over spelling?

Ga dan naar spelling.nl

Categorieën

Pin It on Pinterest