fbpx

Er staan dertien concepten in mijn berichten. Dat is misschien niet veel, maar wel interessant om te zien wat ik zoal in mijn concepten heb staan. De meeste concepten zijn zinnen die ik ergens hoorde of las, die iets in mij triggerden. Maar er staan ook een paar onafgemaakte verhalen die wachten op voltooiing.

Zo heb ik een onafgemaakt verhaal over een moord. Dat is een verhaal waarin ik afreken met een oud zeer. Het is nog niet af, omdat het oude zeer nog niet verwerkt is. Maar dat komt vanzelf wel een keer online. Bovendien wil ik daar nog een beetje onderzoek voor doen. Ik wil weten of de manier waarop de moord plaatsvindt ook daadwerkelijk mogelijk is. Het moet natuurlijk wel een beetje echt lijken, tenslotte.

Er staan ook twee concepten met een mooie zin of quote. Misschien moet ik daar gewoon maar een mooi plaatje van maken en dat als afzonderlijk blog posten, zonder meer. Hoewel. Voor een van die quotes kan dat niet. Die heeft echt uitleg nodig, omdat jullie misschien anders gekke dingen gaan denken.

Concepten zijn ‘just that’

Concepten zijn natuurlijk alleen maar dat: concepten. Wellicht zien ze nooit het daglicht. Maar dat zou zonde zijn. Aan de andere kant. Sommige concepten moeten het daglicht ook niet zien. Die zijn niet blogwaardig. Of ze passen niet bij het onderwerp van je blog. Dan zou je ervoor kunnen kiezen om een gastblog te posten op dat van een ander.

Tijdens de honderd dagen challenge van Nanneke, heb ik even geen verhalen kunnen schrijven. Iedere dag een blog is behoorlijk inspannend, maar wel super uitdagend! Ik hoop dat ik binnenkort weer een mooi kort verhaal kan publiceren. Mijn hoofd loopt over van de inspiratie Рnu nog tijd vrijmaken om daar wat mee te doen. En tijd is natuurlijk gewoon een kwestie van priori-TIJD. Een heel flauw cliché, maar het is wel waar. Dus wat mij betreft ga ik weer fijn aan mijn volgende verhaal schrijven. Nu dan toch eerst mijn boek #ikbengepest afmaken. Wil je hem alvast bestellen? Klik!

Pin It on Pinterest