#21 alle vragen over nanowrimo beantwoord

2 oktober 2020 | Podcast | 0 Reacties

In deze aflevering beantwoord ik alle vragen waarvan je niet wist dat je ze had over #nanowrimo. Aanstaande maandag 5 oktober 2020 start de tweede editie van de voorbereiding, zodat je op 30 november de eerste versie van je manuscript in handen hebt.

 

Je kunt je hier inschrijven om mee te doen.

Heb je nog vragen? Boek dan een call met mij via deze link of mail mij op info@drspee.nl.

 

 

 

Ik ben Martha

Ik ben Martha

Leuk dat je mijn blog leest! Ik ben schrijver, blogger en websitebouwer en het is mijn missie om de wereld van meer (auteurs)websites te voorzien. Wil je een website voor je eigen bedrijf? Heb je interesse in een ghostblogger of nieuwe teksten voor je website? Wil je een tekst laten nakijken? Neem dan contact met mij op!

Meer weten over spelling?

Ga dan naar spelling.nl

Categorieën

Pin It on Pinterest